fbpx
Skip to main content
Milojko Božić

MILOJKO DOBIO DIREKTNU NOMINACIJU: Vidite ŠTA se desilo! A usred emisije - SKANDAL! Slađa se DODIRUJE!

Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7
Uzbuđenja u vili.

Tek što je pre dva dana iz rijalitija "Parovi 7" izbačena Enisa Bajrami, a u luksuznoj zemunskoj vili su sinoć bila nova uzbuđenja i pripreme za izbacivanje koje je standardno zakazano za predstojeću nedelju.

Kao što to obično biva ponedeljkom, novi predsednik vile bira dvoje pomoćnika, a ovoga puta je izbor pao na Nataliju Vukmanović i Milojka Božića.

Oni su potom učestvovali u "Parokvizu", a poraženi, kako pravila nalažu, dobio je direktnu nominaciju za nedeljno izbacivanje.

Bilo je neizvesno, takmičari su odgovarali na šarolika pitanja (čak i o ostalim učesnicima "Parova"), a u neizvesnoj borbi Natalija je na kraju uspela da nadmaši Milojka u znanju i tako je ostala na bezbednom, dok je Božić direktno nominovan.

Tokom kviza koji su vodili Slađa Petrušić i sinoćnji pomoćni voditelj, Nikola Jovanović Conja, desio se jedan, kako je portal "Hepi" televizije preneo - skandal.

Vesti o Parovima
Vesti o Parovima
Foto: Happytv.rs printscreen

Conja je posmatrao šta radi njegova cimerka Slađana Petrović, a kada je video šta radi - to je nazvao skandaloznim.

- Slađo, molio bih te da se ne diraš po grudima, ovo je nacionalna televizija - poručio je, a ona je malo pomerila ruku i kroz smešak progovorila:

- Bože me sačuvaj!

 

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd