fbpx
Skip to main content
jelena-golubovic

"MOJA BAKA SE PREVRĆE U GROBU!" Porodična drama Jelene Golubović dostigla novi nivo - UMEŠALA SE POLICIJA

Foto: Srbija Danas
Tuga.

Jelena Golubović poznata je svima po učešću u brojnim rijaliti programima, a nedavno je otkrila da su se majka i ona nakon smrti njene bake našle u ozbiljnom problemu:

-  Želim da budem medijator, odnosno posrednik u alternativnom rešavanju problema koji se zasniva na dobrovoljnom ljudskom susretu, pri čemu se otvara mogućnost da se problem reši bez sudskog procesa. Medijator mora da bude psiholog, lekar i čovek širokih shvatanja i bez predrasuda. Sada sam na završnoj obuci i mogu da se pohvalim da sam od nekoliko stotina kandidata ušla u uži izbor od njih 20, a potom i u VIP izbor, gde smo samo nas troje. Ovim sam prvenstveno počela da se bavim jer se moja tetka pojavila i traži polovinu stana, ne vodeći računa ako nas ostavi bez istog i izbaci nas na ulicu. Moja baka se verovatno sad prevrće u grobu – započinje razgovor Jelena i objašnjava zbog čega je došlo do problema sa njenom tetkom.

Lepa-Lukić,-Jelena-Golubović
Foto: Srbija Danas
KOMŠIJE OTKRILE TAJNE IZ MIKIJEVOG BRAKA: Potrošio je hiljade evra, a sa njom i ne razgovara

KOMŠIJE OTKRILE TAJNE IZ MIKIJEVOG BRAKA: Potrošio je hiljade evra, a sa njom i ne razgovara

MAJA MARINKOVIĆ NAPUSTILA ZEMLJU: Spakovala kofere i otišla na ovu destinaciju - ON JE SA NJOM (FOTO)

MAJA MARINKOVIĆ NAPUSTILA ZEMLJU: Spakovala kofere i otišla na ovu destinaciju - ON JE SA NJOM (FOTO)

RIALDA PRIZNALA GDE JE BILA SA SLOBOM: Posle toga se povukao i tvrdio da ga je samo iskorišćavala

RIALDA PRIZNALA GDE JE BILA SA SLOBOM: Posle toga se povukao i tvrdio da ga je samo iskorišćavala

– Saznala sam za taj problem na godišnjicu bakine smrti, 24. marta. Simbolično je umrla na dan bombardovanja Beograda i ceo život se borila za državu i pravdu. Za života je govorila da će mama, dok je živa, živeti u tom stanu. Tetka živi u drugom stanu, jer je čuvala trećeg muža, pa je od njega i dobila stan, a kasnije je njegov brat rekao da bude tu do kraja života, a posle da polovina ide njenoj, a pola njegovoj ćerki. Tetka sada tvrdi drugačije. Moja mama se fiktivno razvela od tate, koji je ceo život bio na rukovodećem mestu u avio-industriji. Odrekla se čak i njegove penzije, koju je mogla da ima – objašnjava Jelena i dodaje:

jelena-golubovic
Foto: Srbija Danas

– Moja mama joj je verovala na reč, jer je tetka rekla da je stan ne zanima. Baka je tada imala jednu veoma tešku operaciju, a deka je već umro, ona je, da ne bi stan ostao državi, rekla mami i tetki da se neka od njih dve razvede kako bi nasledile stan. Tetka je rekla: „Mene ne zanima stan u Karađorđevoj. Razvedi se ti, Ceco.” Moja mama je to uradila, jer joj je verovala. To je strašno, njih dve su sestre! Tatina familija je bila milion puta bolja u duši. Moja mama i baka su poštene, a mislim da je tetka izrod. Kada već ide u crkvu, posti svaki post da joj se ne bi vraćali gresi, pa gde će ti duša? Nikada nije rekla da će nedelju dana da čuva baka Caku. Ona je bukvalno rekla da hoće pola stana i da mi izađemo na ulicu.

Golubovićevu je dugi niz godina zastupala izvesna advokatica Vesna, koja ju je, prevarila za ne tako malu sumu novca:

– Vesni sam dala otkaz jer me je veoma oštetila i nikome je više ne bih preporučila. Nedavno sam shvatila zašto joj je dignut auto u vazduh. Isto kao što je bila nepoštena prema meni, takva je bila i sa drugima. Učinila mi je nešto što nije dozvoljeno i zato smatram da bi trebalo da bude isključena iz advokatske komore. Teško da to sada može da se dokaže, jer baka više nije živa, a kada sam joj tražila da mi vrati mojih 2.000 evra jer mi je radila iza leđa, onda mi je pretila da će da me tuži za iznudu. Posle toga, neko je moju mamu iznenada zvao jednog dana u 23.00 časa i rekao: „Ako ne izađeš iz stana, bićeš mrtva!” Od tada, moja mama retko izlazi na ulicu, a kad izađe, okreće se iza sebe, ne mogu da je nagovorim ni da odemo na Adu, a kamoli gde drugo. Prijavila sam to policiji, rekla sam na koga sumnjam, pa ćemo videti kako će sve to da se završi.

jelena-golubovic
Foto: Srbija Danas

Iako Jelena živi u jednom od najstarijih delova Beograda, njena zgrada je poprilično trošna:

– Ta zgrada je stara i kvadrat nije mnogo skup. Sada imate nove zgrade tu u okolini i ne znam ko će skupo da plati kvadrat u zgradi koja mora da se menja od poda do plafona i koja je stara sto godina. Deo fasade čak pada na naša kola. Tetka je procenila stan na 300.000 evra, kao da živimo na Menhetnu! Mi smo ulagali u taj stan, a ne tetka, baki smo obezbedili sve. Ako odemo na tri dana na more, a baka javi da joj nije dobro, mi smo se vraćali sa mora iako su oni u Beogradu i žive na dva kilometra od nas. Svi advokati koje znam rekli su da će mi pomoći.

Jelenu je prokomentarsala i ovogodišnju sezonu rijalitija „Parovi”, u kom je i sama učestvovala na samom početku:

– Aleksandra je devojka koja je visprena i skroz na mestu, a Nataša Pajović je deklarisana kurvetina. Ona se po*ebala sa sedam do 10 muškaraca. Koje kvalitete ona poseduje? Pobedila je zato što svima daje svoju intimu, pa i vaginu. Eto je tamo sa Markom Perovićem, najvećom ljigom rijalitija, koji je izdao sve svoje drugove.

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd