fbpx
Skip to main content
Morena Marjanović

POKUŠALA DA UBIJE MUŽA ZBOG ČABARKAPE? A sada se oglasio SUPRUG učesnice Parova: "Ona se DROGIRA I PIJE!"

Foto:Instagram printscreen/morena_marjanovic
Moram da se zaštitim od ovakve žene. S njom je postalo nesnosno živeti. Ne ume da se ponaša. Život vrti oko ljubavnika.

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Morena Marjanović Curi navodno je pokušala da upuca supruga Manuela Curija zbog ljubavnika Aleksandra Čabarkape koji je postao poznat kao dečko Ljube Pantović i njene ćerke Aleksandre Subotić. Incident se navodno dogodio 7. marta u Prijedoru kada je starleta, kako njen bivši suprug tvrdi, izvadila pištolj i nasrnula na muža pred žestokim momkom iz Kaluđerice.

Manuel tvrdi da je žrtva svoje supruge i njenog ljubavnika, pa je dostavio i medijima snimak, gde je Morena na podu, a on kaže da je u alkoholisanom stanju.

STIGLI REZULTATI BIOPSIJE! "Videla sam MAMU!" Otkriveno da li ima KANCER! Miljani PRODUKCIJA omogućila POZIV

STIGLI REZULTATI BIOPSIJE! "Videla sam MAMU!" Otkriveno da li ima KANCER! Miljani PRODUKCIJA omogućila POZIV

PROTIVZAKONITO! UTICAJ NA PRODUKCIJU? Može da ZAGLAVI ROBIJU? Tara BESNA jer njeni SNIMCI nisu OBRISANI!

PROTIVZAKONITO! UTICAJ NA PRODUKCIJU? Može da ZAGLAVI ROBIJU? Tara BESNA jer njeni SNIMCI nisu OBRISANI!

ISPLIVALE INFORMACIJE iz SPOLJNOG SVETA - VOLI MUŠKARCE? Zadrugar USLIKAN U KREVETU nakon INTIMNOG ODNOSA!

ISPLIVALE INFORMACIJE iz SPOLJNOG SVETA - VOLI MUŠKARCE? Zadrugar USLIKAN U KREVETU nakon INTIMNOG ODNOSA!

- Potvrdio sam im da ih jesam prijavio jer su mi i pretili ubistvom. U tom trenutku ona pita tog Čabarkapu da li može da uzme pištoj da me upuca, a on joj je dao dozvolu. Da nisam pobegao, bio bih mrtav. Moja žena bi me ubila zbog ljubavnika koji je iskorišćava da bi me se rešili i nasledili vrednu imovinu u Malom Lošinju - tvrdi Curi.

- Žena je pukla. Evo kako se ponaša otkako je sa Čabarkapom. Taj čovek joj je popio mozak i ja ne mogu da je smirim. Mnogo pije, drogira se i izgleda da meša alkohol sa antidepresivima. Nasrće na mene kao da je besna.

- Moram da se zaštitim od ovakve žene. S njom je postalo nesnosno živeti. Ne ume da se ponaša. Život vrti oko ljubavnika. Ne kažem da sam cvećka, ali pored mene je živela lepo i mogla je bar da nauči da se ponaša kao dama, a ne da se baca po kući i izigrava žrtvu. Imam mnogo snimaka u kojima se vidi da je ona poremećena osoba - priča Manuel.

I Morena je iznela svoju stranu priče.

- Manuel je tim snimkom sam sebe degradirao. Jasno se vidi da sam ja na izmaku snage, nemoćna, pod sedativima, da me tuče, baca na pod, zatvara u vešeraj, vidi se da plačem i samo govorim da me prebija i molim da me pusti na miru. Pre nego što je snimao radio je još mnogo gore stvari. Pripremio je teren da meni ne bude dobro, a onda se pravi da je fin. Ni u jednom trenutku ga nisam takla. Ja sam ta koja je žrtva fizičkog i psihičkog nasilja, što ovaj video i potvrđuje - tvrdi Morena.

Morena Marjanović
Morena Marjanović
Foto: Instagram Printscreen/morena_marjanovic

Ona je objasnila i šta je prethodilo snimku.

- Sve se to dešava u mojoj kući. Doveo je majstora u našu nekretinu da živi, a taj čovek je opasan po život i hteo je da se obesi. Ovo je sramota da jedan otac ovo dostavi medijima. Ako je video da mi nije dobro, trebalo je da mi pomogne. Ali ne, on snima ženu u ovakvom stanju. To rade samo monstrumi. On maltretira žene. Sve je laž što je objavio. On me je to veče terao da potpišem kupoprodajni ugovor za prodaju kola koji sam pocepala. Zato, kad snima, striktno pazi šta priča, da bi on ispao žrtva - poručuje Morena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku

 

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd