Skip to main content
Aleksandra Subotić i David Dragojević

NAJLUĐE BEKSTVO IZ RIJALITIJA: Aleks PREVARILA produkciju Parova i POBEGLA - NEVEROVATAN SCENARIO!

Foto: Srbija Danas
Kakav incident...

PALICAMA IH NAPALI! Srba i David su OVAKO OTELI Aleksanru! Novi detalji BRUTALNE OTMICE

Aleksandra Subotić odlučila je da napusti rijaliti "Parovi" i već je zahtevala da je puste kući, a da ne mora da plati kaznu od 50.000 evra za kršenje ugovora.

OD UDARCA PAO JE NA POD: Haos - dobio batine nakon što je ŠAMAROM PATOSIRAO čoveka u Parovima! (VIDEO)

I kako nije našla zajednički jezik sa produkcijom, ona je rešila da iz luksuzne zemunske vile - pobegne.

VANREDNO PRODUKCIJIN BES: Svi LUDAČKI DETALJI Aleksandrinog bekstva - ZAVERA OD SPOLJA, LAŽNO IME...

Kaluđerička sapunica - Ljuba Pantović, Aleksandra i Magdalena Subotić, David Dragojević i Aleksandar Čabarkapa
Kaluđerička sapunica - Ljuba Pantović, Aleksandra i Magdalena Subotić, David Dragojević i Aleksandar Čabarkapa
Foto: TV Happy printscreen/Parovi

KAKO TO DA PREŽIVI: Aleksandra zbog LAŽIRANJA trudnoće OSTAJE i bez Davida - Gastoz zna!

Kako naš izvor blizak učesnicima navodi, scenario za beg je bio neverovatan, a Aleksandri je pomagala i osoba izvan vile koja se lažno predstavljala i obmanula čelnike "Hepija".

David Dragojević i Aleksandra Subotić
David Dragojević i Aleksandra Subotić
Foto: Srbija Danas

Šta će se na kraju desiti u čitavoj drami, ostaje nam da vidimo, ali je najverovatnije da će od produkcije dobiti diskvalifikaciju. 

Da podsetimo, Aleksandra je nedavno napuštala vilu "Parova" kada je bila nekoliko dana u spoljašnjem svetu gde se borila da zadrži ćerku jer ju je zbog nesavesnog roditeljstva rođena majka prijavila socijalnoj službi. Tada se Subotićeva vratila u vilu, ali je ubrzo otpočela bojkot tišinom i odbijanjem svih aktivnosti u "Parovima". Bila je nezadovoljna tretmanom od strane produkcije, smatrala je da se protiv nje organizuje zavera i da je povlašćena njena suparnica Dalila Mujić.

Produkcija je imala svoje viđenje incidenta i prenosimo ga u celosti:

"Aleksandra Subotić je, može se reći, još jedan učesnik, koji nije mogao da podnese slavu, koju je napravio u rijalitiju „Parovi“.

U trenutku kad je pomislila da je iznad produkcije, koja ju je, bukvalno stvorila dajući joj važnu ulogu u scenariju pete sezone, a koju je počela da kleveće i iznosi neistine, uzvraćen joj je udarac – razotkrivena je do srži, sve njene laži su bačene na dno, ka kojem se i sama, kao učesnik u očima gledalaca uputila.

Otkriveno je da je lagala Davida, fanove, mnoge, a onda nije smogla snage da prizna istinu.

David Dragojević i Aleksandra Subotić
David Dragojević i Aleksandra Subotić
Foto: Srbija Danas

Čitavu noć je plakala, vrištala, nije smela da pogleda u oči Dalilu, koju je optužila da je kriva za pobačaj, a znajući da trdunoće nije ni bilo.

- Ja sam važna karika ovde, napolju ću pričati da me je možda podvodilamajka, izgradiću priču, nije mi ni potreban rijaliti više –rekla je Aleskandra Subotić, Teodori Radoičić."

Od čelnika "Parova" stiglo je i sledeće saopštenje:

"Socijalna radnica u Centru u Grockoj, pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić, hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o detetu učesnice 'Parova', kojem preti da završi u hraniteljskoj porodici.

Kao i nekoliko puta do sada, produkcija je izašla u susret i organizatori su odvezli Aleksandru Subotić, koja je ubrzo rekla da ne želi da se vrati u rijaliti, a nije ni otišla u Centar za socijalni rad. Ispred zgrade su je sačekali David Dragojević i Srba Subotić, stric, koji su palicama pretili zaposlenima Hepi televizije.

Skandal u Parovima
Skandal u Parovima
Foto: TV Happy printscreen/Parovi

- Rijaliti nije zatvor, ovde možeda uđe onaj, sa kim produkcija potpiše ugovor, ali i da izađe po pravilima ugovora, odnosno, izbace ga gledaci, ili svojevoljno – rekla je Anđela Lakićević, u emisiji „Vanredni sastanak“, u „Parovima“.

– Pravne stvari rešavaju se na sudu, a mi se bavimo programom, koji je i prošle noći učinio da Hepi televizija bude najgledanija nacionalna televizija u Srbiji.

Aleksandra Subotić je odlučila da se ne vraća u vilu 'Parovi', za jednostano raskidanje ugovora Hepi televizija će podneti tužbu."

 

* Ubrzo smo saznali i sve detalje bega, a o tom filmskom scenariju detaljnije možete čitati na OVOM linku.

 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd