fbpx
Skip to main content
Nataša Pajović

PRODAO NJENE GOLE FOTKE I SNIMKE?! Nataša uhvaćena u IZAZOVNOJ POZI - Našla se na meti MANIJAKA

Doživela je nervni slom kada je saznala?!

Nataša Pajović bila je žrtva manijaka koji ju je snimao dok je dolazila da se sunča kod njega u studiju lepote u kom je imao solarijum, pa snimke prodavao u inostranstvu za debele pare. 

Atraktivna učesnica rijalitija "Parovi 9" prošla je mnogo u životu, ali najmanje jer su je pratile lepe stvari, njenu mladost obeležile su nevolje i loši ljudi. Iako su na sve načine pokušavali da je povrede i unište, imala je sreće da se uvek dočekala na noge i iz nevolja izlazila kao pobednica. Kada je imala 20 godina, stalno je išla u solarijum, ne sluteći da će to neko zloupotrebiti i ogoleti je na najgori mogući način. Njena rođaka je ispričala kakvu je dramu preživela.

"ON SVE RADI DA ME ZAVEDE, A KAO BEŽI OD MENE" Milijana raskrinkala OŽENJENOG Gavrilovića pred svima

"ON SVE RADI DA ME ZAVEDE, A KAO BEŽI OD MENE" Milijana raskrinkala OŽENJENOG Gavrilovića pred svima

(VIDEO) BRUTALNO UNOŠENJE U FACU! JEDVA SE SUZDRŽALI - Voditeljka zaurlala da prekinu konflikt

(VIDEO) BRUTALNO UNOŠENJE U FACU! JEDVA SE SUZDRŽALI - Voditeljka zaurlala da prekinu konflikt

KAKVA TRANSFORMACIJA! Ivanija Bajić PROMENILA LIČNI OPIS, više ne liči na sebe (FOTO)

KAKVA TRANSFORMACIJA! Ivanija Bajić PROMENILA LIČNI OPIS, više ne liči na sebe (FOTO)

- Otkako se pojavila u "Parovima", dala je sebe na dlanu. Svi ste čuli sve o njoj i znate kroz šta je prolazila. Nikada joj nije cvetalo cveće, kao da je rođena sa kaznom da nosi teret života na malim leđima. Lepota je njeno prokletstvo. To što je lepa uvek joj je pravilo probleme. Ljubomorne žene su je spoticale na svakom koraku, a muškarci su  samo mislili da je bace u krevet i s*ksualno iskoriste. Nekada nije bila svesna ko je sve gleda i ima planove za nju. Tako se desilo da je pre nekoliko godina ona postala meta bolesnika koji je držao veliki studio lepote. Imao je sve u njemu, baš luks, a solarijum je bio najbolji u gradu. Nataša je želela da oproba usluge, pa je otišla na adresu, ne sluteći šta je čeka. Vlasnik joj je davao popuste, a vrlo često nije plaćala usluge - počinje priču njena rođaka koja je upućena u celu dramu i horor koji je učesnica "Parova" prošla.

Nataša Pajović
Foto: Youtube printscreen/ Parovi TV HAPPY

- Nataša nije slutila ništa, jednostavno je odlazila na sunčanje, normalno, skidala se gola, svako se sunča nag u solarijumu. Perverznjak, vlasnik srednjih godina, postavio je tajne kamere na tri mesta u kabini za solatijum. Na dva ćoška i jednu direktno u kabinu koja je bila stojeća. Sve što je Nataša unutra radila on je snimao i slikao. Imao je na hiljade njenih snimaka i slika kako se gola sunča. Nekada se mazala kremam po telu, pa su scene bile izazovne. Debilčina je radio lajv prenos iz kabine kada se ona sunčala. Imao je čitavu mrežu bolesnika koji su to pratili i plaćali mu basnoslovne sume. I dok je Nataša mislila da je bezbedna, na nju su onanisali matorci i svi ostali perverznjaci i sajber manijaci. Sve se saznalo kada je jedna od devojaka dobila svoje fotke i snimke od prijatelja iz Australije. Čak tamo je uspeo da razgrana mrežu perverzija, ali ništa ne može da se kije doveka, pa ni to - kaže Natašina rođaka za "Rijalti", pa dodaje:

Nataša Pajović
Foto: Youtube printscreen/ Parovi TV HAPPY

- Nataša je htela da padne u nesvest kada je čula šta se dešava. Doživela je nervni slom, a onda je i ona dobila linkove kako se sunča gola u solarijumu. Tamo je naveo neko drugo ime, ali se sve jasno videlo. "Ja ću da se ubijem, mene nijedan momak neće posle ove sramote. Ceo svet je gledao mene golu. Ma ubiću njega. Ima da ga osakatim. Ima da mu iskopam bolesne oči. Ima da mu odsečem onu stvar", plakala je ona. Onda su se skupile devojke koje su takođe bile žrtve manijaka. Ponele su kamenje i razbile mu ceo salon. Polupale su stakla, a onda su upale i štangalama lupale solarijum i sve kamere koje su ih snimale gole. "Snimaj sada, p*ko jedna raspala. Ovo treba da vidi ceo svet. Da vidi kako je kad se dignu žene i pokažu zube manijacima." Kada su sve razorile, pozvale su policiju i dale sve dokaze protiv perverznjaka. On je video šta se dešava i uspeo je da pobegne preko granice. Niko nikada nije saznao gde je nestao. Policija je oborila sajt i obrisala sve slike i snimke - završava Natašina rođaka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd