fbpx
Skip to main content
Nataša Pajović

"IZBOLA JE SVUDA PO TELU!" Golu Natašu Pajović isterali NAPOLJE! Intimnu regiju jedva pokrivala rukama

Foto: Youtube printscreen/Parovi TV HAPPY
Dramatična priča o poniženju i pobedi takmičarke "Parova"...

Nataša Pajović trpela je maltretiranja vršnjakinja sve do jednog momenta kada je poludela i počela da im se sveti na razne načine.

Pravna plavuša iz "Parova" imala je samo patnje i bol zbog svoje lepote.

NASRNUO FIZIČKI NA 4 ŽENE: Unuk Ere Ojdanića dobio etiketu "nasilnika" - ŠUTAO i udarao u glavu cimerke

NASRNUO FIZIČKI NA 4 ŽENE: Unuk Ere Ojdanića dobio etiketu "nasilnika" - ŠUTAO i udarao u glavu cimerke

SUPRUGA MARINA GA "SAHRANILA": Ivan Gavrilović nakon izbacivanja molio PRODUKCIJU da se vrati u vilu?

SUPRUGA MARINA GA "SAHRANILA": Ivan Gavrilović nakon izbacivanja molio PRODUKCIJU da se vrati u vilu?

NESTALA TRUDNA NEDA: Lakićeva zbog zdravstvenog stanja nije više sa takmičarima "Parova"

NESTALA TRUDNA NEDA: Lakićeva zbog zdravstvenog stanja nije više sa takmičarima "Parova"

Nataša Pajović
Foto: Youtube printscreen/Parovi TV HAPPY

Kada je bila u srednjoj školi, devojke je nisu podnosile jer su bile ljubomorne na nju i to što su dečaci sekli vene za njom. One su je mučile, tukle, sekle joj kosu i uništavale garderobu. Kada joj je pukao film i kada više nije mogla da podnese da je grupa ljubomornih devojka napada , počela je da im pokazuje zube i osvetila se svakoj koja se loše ponela prema njoj.

- Natašu poznajem još od školskih dana, kako iz osnovne, tako iz srednje škole. Iako je oduvek bila lepa, krhka i nežna i mnogima izgledala kao nedodirljiva i uobražena plavušica, svi su bili u zabludi jer je ona bila najbolja i najpristupačnija osoba koju sam ja znala. Pomagala je svima, zalagala se za sve. Davala je svima sve svoje. Jednostavno, rođena je da bude dobročiniteljka. Starijima, mladima, deci. Ipak, bilo je onih koji nisu mogli da je smisle, čista seljačka ljubomora, ona niskobudžetna. Uvek sam joj pričala da se klanja svih onih koji je gledaju ispod oka, onih koji je šikaniraju, ali ona se nije plašila, pa se nije ni pazila. Tri devojke koje su bile s nama u razredu otvoreno su pokazivale da je ne vole i da joj žele zlo. Činile su sve da je dovedu do ludila, do tačke pucanja, imale su plan da je izbace iz škole i da je se reše jednom za svagda. Jednog dana su skovale plan koji su počele da sprovode u delo - kaže prijateljica učesnice "Parova" koja se nije nadala da će je posramiti pred svima.

Nataša Pajović
Foto: TV Happy printscreen

- One su bile tri đavola . Jednom prilikom su joj pokupile sve stvari u svlačionici za fizičko, a onda su je tako golu isterali među đake. Jadna Nataša je držala samo ruke preko intimnih delova. Sklanjale su joj strunjače kada je skakala preko kozlića, gde je uganula nogu i pocepala arkadu. Krvi je bilo kao da neko kolje svinje. Čaj je i zube polomila zbog njih jer su joj davali kolače u koje su stavljale sitne kamenčiće. "One će mene da izlude. Nemaš pojma šta mi rade. Mrze me, a ne znam razlog. Ako uskoro ne pokažem da ih se plašim, one će da me ubiju ili od mene da naprave invalida. Ja im to neću dopustiti. Ili će one biti mrtve ili ja. Bolje one.", rekla mi je ona, a ja nisam znala šta sprema i kako će se ona to braniti od njih. Videla sam da je jednog dana u školu donela veliku praćku. Pitala sam je za šta će joj to, nije dečak, nikada ranije to nije nosila sa sobom. Ona se samo smejala i rekla mi je da ćutim i gledam šta će da se desi na velikom odmoru - nastavlja sagovornica i otkriva kako je Pajovićeva prekinula vršnjačko nasilje:

- Došao je veliki odmor, tu su bile tri devojke koje su je mučile. Jedna je samo jednog momenta pala kao pokošena na beton i više nije ustajala. Kao da ju je neko upucao. Nataša je stavila mali kamenčić u praćku i spucala ju je pravo u čelo. Imala je sreće da je kamen bio mnogo mali, inače bi je ubila. Drugu je sačekala u mraku njenog ulaza i prebila ju je velikom drvenom palicom. Imala je potres mozga i slomljene zube. Nije dolazila u školu mesec dana. Treću je pak nasamarila i dovela do jednog izolovanog mesta, a onda je maskirana uzela snop čičaka, kopriva i trnjika, kojima ju je udarala svuda po telu. Dok je nije pošteno izbola i izgrebala, nije stala. Ova je ležala na zemlji i plakala na sav glas. Našli su je onesvešćenu i krvavu tek uveče. "K*rve su dobile svoje, neće im pasti na pamet više nikada da me pogledaju, a kamoli nešto više.  Sada kada me vide, sklanjaju pogled i ponašaju se kao sluškinje" - završila je Natašina prijateljica.

 

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd