Skip to main content
Elvin Kadrić Kadra, Izabela Alijoski i Mladen Vuletić

NE ZNA GDE JE OTKAD NEMA KADRE: Bels doživela nervni slom! Optužena da je flertovala sa Mladenom!

Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7
Haos...

U dvorištu vile rijalitija "Parovi 7" nastao je opšti haos ovog popodneva. Zaratile su Ilijana Vagić i Izabela Alijoski i njihovo prijateljstvo je - puklo.

Vagićeva je optužila Bels da flertuje sa Mladenom Vuletićem, a prisetila se i da joj je Alijoski na početku njene veze sa Elvinom Kadrićem Kadrom, zabranila da priča sa mladim pevečem.

- Vi ste bili na počtku, u fazi ljubljenja, drž' - ne daj. Sedela sam u dvorištu sa njim, a ti si mi posle toga prišla i rekla da mu više ne prilazim i da ja nemam šta da pričam sa njim - rekla joj je Ilijana.

- Ne, ne... - branila se Izabela - Ja sam se potresla jer si ti meni bliska!

Njihova vriska širila se dvorištem luksuzne zemunske vile, a onda je Bels preživela nervni slom - počela je da plače jer, kako kaže, ne može da izdrži u rijalitiju bez Elvina.

Rat se tu nije završio, baš kao ni Izabelin nervni slom jer je Vagićeva poručila da je između nje i Mladena bilo nešto više od prijateljstva. Bels nije mogla da poveruje da to misli njena drugarica, te je da divlja u i da viče na sav glas. Ukućani su je smirivali, ali bezuspešno - ona je nastavila da plače i da vrišti.

VUKAŠIN GOLUBOVIĆ, NECA, ĐINA, LOLA, POPARA: Evo kako danas izgledaju glumci iz "Srećnih ljudi" i čime se bave (VIDEO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd