Skip to main content
Aleksandra Subotić

POSLE 3 DANA ĆUTANJA: Napokon se oglasila Aleksandra: Ovo je njena priča o OTMICI

Foto: SD/ilustracija
Aleksandra Subotić!

Skandal koji se nedavno dogodio u Parovima i dalje se prepričava. Jedna od najpopularnijih učesnica Parova je prema rečima produkcije "oteta" kada su je ljudi sa Hepi televizije odvezli u socijalnu službu kako bi regulisala obaveze oko deteta.

U momentu kada su stigli ispred službe, pojavili su se David i Srboljub sa palicama i zapretili ljudima uz Hepija, a Aleksandra je odbila da se vrati nazad u popularnu vilu, tvrde oz produkcije, dok Subotićka ima nešto drugačije viđenje događaja.

PALICAMA IH NAPALI! Srba i David su OVAKO OTELI Aleksandru! Novi detalji BRUTALNE OTMICE

Naime, Aleksandra tvrdi da je problem nastap jer su joj tražili da se uredi i našminka pre nego što krene u službu što je ona odbila, a zatim dodala da joj nisu dozvolili da izađe nenašminkana i tražili da potpiše da svojevoljno ne želi da ide.

Ona je ove reči objavila na društvenoj mreži Instagram, a fanovi su željno iščekivali da se oglasi posle skoro 3 dana ćutanja.

OD UDARCA PAO JE NA POD: Haos - dobio batine nakon što je ŠAMAROM PATOSIRAO čoveka u Parovima! (VIDEO)

Aleksandra Subotić
Foto: Instagram printscreen/sandrasubotić

Aleksandru smo pokušali da kontaktiramo, ali ona nije odgovarala na naše pozive, dok je televizija Hepi objavila saopštenje koje vam prenosimo u celosti:

- Socijalna radnica u Centru u Grockoj, pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić, hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o detetu učesnice "Parova", kojem preti da završi u hraniteljskoj porodici.

OTAC... NIJE MOGAO: Dalilu Mujić zadesila velika tuga - suzama nema kraja

Kao i nekoliko puta do sada, produkcija je izašla u susret i organizatori su odvezli Aleksandru Subotić, koja je ubrzo rekla da ne želi da se vrati u rijaliti, a nije ni otišla u Centar za socijalni rad. Ispred zgrade su je sačekali David Dragojevi ć i Srba Subotić, stric, koji su palicama pretili zaposlenima Hepi televizije.

- Rijaliti nije zatvor, ovde možeda uđe onaj, sa kim produkcija potpiše ugovor, ali i da izađe po pravilima ugovora, odnosno, izbace ga gledaci, ili svojevoljno - rekla je Anđela Lakićević, u emisiji „Vanredni sastanak“, u „Parovima“. – Pravne stvari rešavaju se na sudu, a mi se bavimo programom, koji je i pršle noći učinio da Hepi televizija bude najgledanija nacionalna telelvizija u Srbiji.

OČI U OČI NAKON LAŽNE TRUDNOĆE! Prvi susret Aleks i mama Bilje posle zavere u Parovima

►A u galeroji ispod pogledajte neke od fotki Aleksandre Subotić u rijalitiju Parovi: 

Aleksandra Subotić je odlučila da se ne vraća u vilu „Parovi“, za jednostano raskidanje ugovora Hepi televizija će podneti tužbu. - tvrde sa ove televizije.

Produkcija je imala i svoje viđenje incidenta i prenosimo ga u celosti:

"Aleksandra Subotić je, može se reći, još jedan učesnik, koji nije mogao da podnese slavu, koju je napravio u rijalitiju „Parovi“.

U trenutku kad je pomislila da je iznad produkcije, koja ju je, bukvalno stvorila dajući joj važnu ulogu u scenariju pete sezone, a koju je počela da kleveće i iznosi neistine, uzvraćen joj je udarac – razotkrivena je do srži, sve njene laži su bačene na dno, ka kojem se i sama, kao učesnik u očima gledalaca uputila.

Š-O-K INFORMACIJA: Miljana IZLAZILA ranije iz vile Parova i imala SEKS s NJIM! Dete NIJE Ivanovo?

Otkriveno je da je lagala Davida, fanove, mnoge, a onda nije smogla snage da prizna istinu.

Čitavu noć je plakala, vrištala, nije smela da pogleda u oči Dalilu, koju je optužila da je kriva za pobačaj, a znajući da trdunoće nije ni bilo.

- Ja sam važna karika ovde, napolju ću pričati da me je možda podvodilamajka, izgradiću priču, nije mi ni potreban rijaliti više –rekla je Aleskandra Subotić, Teodori Radoičić."

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd