fbpx
Skip to main content
Izabela Alijoski i Elvin Kadrić Kadra

POSLE PRIZNANJA DA PRIHVATA ISLAM: Snimak Kadrine Izabele - hodža poziva na namaz, a onda klanjanje

Foto: Srbija Danas - Instagram printscreen/izabela_alijoski
U rodnom mestu svoga dečka.

Jedan od parova koji je ostavio najviše traga u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi" svakako su trećeplasirana Izabela Alijoski i Elvin Kadrić Kadra, koji je na iznenađenje mnogih izbačen pre finala, iako je do tada bio jedan od glavnih favorita za pobedu na osnovu dotadašnjih tabela sa glasovima za nedeljna izbacivanja.

Kadra je sebe predstavio kao velikog vernika kome Islam mnogo znači, a u vili se naveliko diskutovalo o njegovoj izjavi da će Bels morati da promeni veru ukoliko se odluče da sklope brak.

elvin-kadric,-izabela-alijoski
Foto: Srbija Danas

Sama Izabela je nakon finala izjavila da će zaista prihvatiti Islam, ali da to ne znači da će menjati veru jer je ona ateista i nije krštena.

- Ja se izjašnjavam kao ateista, nisam krtšena, tako da mogu samo da prihvatim Islam, ne da promenim veru. On nije vršio pritisak na mene zaista - rekla je ona tada za medije.

Bels je trenutno u Kadrinom rodnom Sarajevu, tačnije u Hadžićima i danas je na Instagramu postavila snimak nešto pre 17 časova kada hodža poziva vernike u džamiju na namaz (molitvu).

Ona je potom okačila i Elvinovu fotografiju u džamiji dok klanja za namaza.

Elvin Kadrić Kadra u džamiji
Elvin Kadrić Kadra u džamiji
Foto: Instagram printscreen/izabela_alijoski

- Moj ponos najveći. Bravo ljubavi - napisala je Alijoski u opisu slike.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-0 Beograd