Skip to main content
Milijana Bogdanović, Milojko Božić i Aleksandar Požgaj

POSLE PRVOG S*KSA SA MILOJKOM I AKCIJE SA POŽGAJEM: Božić saznao - vara ga, on GLEDA! Bolest ga vezala za ljubav

Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7
"Zanima je samo pokretna imovina..."

Nakon burnog jutra u rijalitiju "Parovi 7", kada je Milijana Bogdanović uz njegovo teranje, ostavila Milojka Božića samog u krevetu i prešla kod Aleksandra Požgaja gde su bili "nevalali" (više o tome pročitajte na OVOM linku), najstariji stanar luksuzne zemunske vile je "bacao magiju". A nije znao kako se u dvorištu dešava upravo suprotno od onoga što je činima želeo da postigne - Milijana i Požgaj su se opet mazili, a njegova ruka je šarala po njenom telu.

Milojko je za to vreme zajedno sa pevačicom Vesnom Rivas - terao zle duhove. On se saoseća sa Milojkom i njegovim bolom zbog Milijanine izdaje, te je pomoću "viših sila" odlučila da mu pomogne.

Milijana Bogdanović i Aleksandar Požgaj
Milijana Bogdanović i Aleksandar Požgaj
Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7

- Raskovnik služi da raskuje negativnu energiju i sve ono što neko pokušava da ubaci u nas - rekla mu je Vesna i rekla da raširi noge i stavi raskovnik blizu genitalija, ne bi li njegova muškost doživela vrhunac. Ona je objasnila Milojku ali i učesnicama, da je neko uneo zle duhove u vilu "Parova" i da su oni najugroženiji. Potom se latila i "čarobnog praha", da otera duhove, razvratnike i bludnike što dalje od njih, a obećala je Milojku da će Požgaja stići kletva. Kad-tad!

Vesna je ubrzo otvorila i tarot karte da bi prorekla blisku budućnost Milojku koga, kako je rekla, "žena vara" ni manje ni više, nego "na njegove oči".

- Tu ženu zanima pokretna imovina, ili će da se promeni skroz ili ćao - rekla mu je Vesna dok je mešala karte.

- Ti opraštaš i narod ti zamera, daj budi malo muško pa pokaži zube. Boluješ kroz ljubav i vernost, vodiš se bolesno, eto prva karta koja ti se otvorila. Tebe je tvoja bolest vezala sa ljubavlju, ti sada patiš kroz to isto - rekla je Vesna.

ZAVIRITE U BRENIN LUKSUZNI DOM! Njena dnevna rutina će vas iznenaditi i ODUŠEVITI! (VIDEO)

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
18 Beograd