Skip to main content
Ivan Marinković i Jelena Ilić

PRVI INTERVJU NAKON VERIDBE: Ivan o zajedničkom životu s Jelenom i planovima za miniranje čina

Foto: TV Happy printscreen/Parovi
Odlučan.

Učesnik sedme sezone rijaliti programa "Parovi", Ivan Marinković, rešio je da ponovo stane na ludi kamen.

Šoumen je juče je proslavljao slavu u luksuznoj zemunskoj vili, pa je rešio da upravo na taj svečani dan veri izabranicu svoga srca - cimerku Jelenu Ilić. Sada je dao prvi intervju za matičnu kuću - za "Hepi".

Izabrali ste poseban dan, da za svoju slavu verite ženu svog života? Kako ste zaključili da je Jelena ona prava?

- Kao što sam rekao, slučajnosti ne postoje. Sve se nekako u mom životu dešava na važne datume. Najsrećniji sam čovek na svetu što sam Jelenu verio na slavu. U ovom periodu sam konačno osetio da sam potpuno sazreo kao muškarac. Osećam se jako sigurno, stabilno i u potpunosti verujem u našu ljubav. Jelena je u najboljim godinama, zrela, pametna i spremna za zajednički život i to se oseti. Nema tu puno filozofije.

Iako ste mislili da takmičari neće biti srećni zbog vas, dobili ste punu podršku.Da li ste iznenađeni pozitivnim reakcijama?

- Ono što se desilo to sam i očekivao. Dina, Baki, Ivania, Spaho, Vuja sedeli su kao pokisli miševi, dok su drugi koji su planirali da nekako pokvare ceremoniju uvideli da od toga nema ništa. Previše sam bio siguran i hrabar, a najviše odlučan u kompletnoj nameri, tako da ništa ne može da me poremeti.