fbpx
Skip to main content
Maca Diskrecija

ROBIJAĆE GODINAMA... Maca UHAPŠENA! Evo koliko joj godina zatvora preti! Crna sudbina!

Foto: Srbija Danas
Nije lako!

Bosanska starleta Maca Diskrecija privedena je u Beogradu krajem prošle nedelje.

Kako saznaje Telegraf, Maca je privedena zbog ucene muškarca audio-snimkom u kojem se čuje kako dogovaraju seks, a Maca je čoveku tražila nekoliko hiljada evra.

Protiv Mace po nalogu tužilaštva biće podneta krivična prijava po redovnom postupkom za pokušaj ucene, saznaje Telegraf.

 

A post shared by Maca privatno (@maca.privatno.xx) on

– Što se tiče ovakve vrste slučaja, zakonom je zaprećena kazna od jedne do 8 godina zatvora ukoliko je u pitanju osnovni oblik ovog krivičnog dela. To naravno ne isključuje mogućnost da se izrekne i kazna manja od minimalne u tom slučaju, što zavisi od okolnosti slučaja (da li je okrivljeni ranije osuđivan, kako se osuđeni držao tokom postupka, da li je priznao učinjeno delo, da li je eventualno pristao na nagodbu odnosno sporazum i sl…) – kaže za Telegraf advokat Andrija Marković.

– S obzirom da se takva dela često vrše i u grupama, odnosno da je učesto u opticaju iznude i velika cifra novca, u tim slučajevima minimalmna kazna može ići od 2,3,5 sve do 10,12 ili čak 15 godina zatvora, a u tim slučajevima ne može se izreći uslovna osuda, a i granice ublažavanja kazne nisu velike – pojasnio je advokat Andrija Marković.

 

A post shared by Maca privatno (@maca.privatno.xx) on

Podsetimo, Diskrecija je privedena krajem prošle nedelje, nakon saslušanja je puštena, a po nalogu tužilaštva protiv Mace će biti podneta krivična prijava po redovnom postupkom za pokušaj ucene.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
3 Beograd