fbpx
Skip to main content
Alen Azarić

ZBOG OBMANE LJUDI: Tužilaštvo pokrenulo postupak PROTIV Alena Azarića

Foto: TV Happy printscreen/Parovi
Nakon skandala u Jutarnjem programu Pinka.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv lažnog iscelitelja Alena Azarića, saznaje Telegraf.rs.

REŠILA DA KAŽE: Bojana Ristivojević PROGOVORILA o tome da li je Alenov ritual u Parovima namešten!

Alen Azarić u rijalitiju Parovi
Foto: TV Happy printscreen/Parovi

AZARIĆ PLATIO GOCI TRŽAN 165.000 ZA IVANA MARINKOVIĆA: Evo ŠTA se krije iza svega i ŠTO je to uradio!

Kako je za rečeno u tužilaštvu, predistražni postupak protiv njega pokrenut je još 10. januara 2018. godine a on će biti dopunjen podacima u vezi sa Azarićevim jučerašnjim gostovanjem na televiziji Pink, kada je studio napustio naš ugledni hirurg Moma Jakovljević.

- Ovo tužilaštvo je 10. januara 2018. godine, po prijavi koja je stigla, poslalo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja MUP-u Srbije. S obzirom na nova jučerašnja događanja mi smo odmah jutros uputili dopis Pink televiziji i Jutarnjem programu da nam dostave snimak te emisije od juče kako bismo mogli i taj CD, koji će nam stići veoma brzo, da dostavimo MUP-u i da se lice koje se spominje i koje je akter te emisije, između ostalog, sasluša i na te okolnosti - kažu za Telegraf.rs u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Kako objašnjavaju u tužilaštvu radi se o krivičnom delu 254 Krivičnog zakonika odnosno o nadrilekarstvu i nadriapotekarstvu a za to krivično delo se, inače, goni po službenoj dužnosti.

INTERVJU ALENA AZARIĆA PO IZBACIVANJU: Zbog produkcije sam glumio, a evo ŠTA je prava istina!

Alen Azarić i Zerina Hećo
Alen Azarić i Zerina Hećo
Foto: Youtube printscreen/Dobro jutro - Sarapa i Dea/TV Happy printscreen/Parovi

UH, GDE SAD ALENE? Posle Zerine, i Dalila o prevari! Otkrila šta je ZAISTA bilo kad je ISTERIVAO đavola

- Ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do 3 godine a istom ovom kaznom kazniće se i ko bez odgovarajuće stručne spreme se bavi spravljanjem ili izdavanjem lekova - navode u tužilaštvu.

Što se tiče provere Azarićevih diploma na koje se poziva - a kaže da je završio Američki fakultet za prirodnu medicinu, i Fitoterapiju u Zagrebu, one su u nadležnosti Ministarstva prosvete.

U ovom ministarstvu nam je, međutim, rečeno, da će oni proveriti  svaku prijavu koja bude stigla do inspekcije, ali da fakultet koji se sada nalazi u Azarićevoj zvaničnoj biografiji ne može biti proveren jer nije deo našeg obrazovnog sistema.

U PAROVIMA JE DEMON - Videla sam samo njega, ali BEZ TELA, samo glavu! Azarić PRITEKAO U POMOĆ Mei

Zerina Hećo i Alen Azarić u rijalitiju Parovi
Zerina Hećo i Alen Azarić u rijalitiju Parovi
Foto: TV Happy printscreen/Parovi

-  Ministarstvo će proveriti svaku prijavu koja bude upućena inspekciji, u skladu sa zakonom. S obrzirom na to da u njegovoj javno dostupnoj biografiji piše "zvanje Doktora alternativne medicine 2014. godine na američkom fakultetu prirodne medicine" , on ni na koji način nije deo obrazovnog sistema Srbije. Ukoliko dobijemo bilo kakvu suprotnu informaciju preduzećemo mere iz nadležnosti - kažu za Telegraf.rs u Ministarstvu prosvete.

 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Pročitajte i:

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd