fbpx
Skip to main content
Aleksandra Subotić

VANREDNO PRODUKCIJIN BES: Svi LUDAČKI DETALJI Aleksandrinog bekstva - ZAVERA OD SPOLJA, LAŽNO IME...

Foto: TV Happy printscreen
Ekskluzivno!

Aleksandra Subotić odlučila je da napusti rijaliti "Parovi" i već je zahtevala da je puste kući, a da ne mora da plati kaznu od 50.000 evra za kršenje ugovora.

OD UDARCA PAO JE NA POD: Haos - dobio batine nakon što je ŠAMAROM PATOSIRAO čoveka u Parovima! (VIDEO)

I kako nije našla zajednički jezik sa produkcijom, ona je rešila da iz luksuzne zemunske vile - pobegne.

PALICAMA IH NAPALI! Srba i David su OVAKO OTELI Aleksanru! Novi detalji BRUTALNE OTMICE

Kako naš izvor blizak učesnicima navodi, scenario za beg je bio neverovatan, a Aleksandri je pomagala i osoba izvan vile koja se lažno predstavljala i obmanula čelnike "Hepija".

NAJLUĐE BEKSTVO IZ RIJALITIJA: Aleks PREVARILA produkciju Parova i POBEGLA - NEVEROVATAN SCENARIO!

Aleksandra Subotić
Foto: TV Printscreen

Odmah je usledilo sapštenje produkcije Hepi televizije, a saopštenje vam prenosimo u celosti:

- Socijalna radnica u Centru u Grockoj, pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić, hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o detetu učesnice "Parova", kojem preti da završi u hraniteljskoj porodici.

A u galeriji ispod pogledajte neke od Aleksandrinih fotki iz propšle sezone Parova!

Kao i nekoliko puta do sada, produkcija je izašla u susret i organizatori su odvezli Aleksandru Subotić, koja je ubrzo rekla da ne želi da se vrati u rijaliti, a nije ni otišla u Centar za socijalni rad.

BILO JE ORALNOG S*KSA I... Aleksandra i David o prvoj bračnoj noći - bez CENZURE! (VIDEO)

- Rijaliti nije zatvor, ovde možeda uđe onaj, sa kim produkcija potpiše ugovor, ali i da izađe po pravilima ugovora, odnosno, izbace ga gledaci, ili svojevoljno - rekla je Anđela Lakićević, u emisiji „Vanredni sastanak“, u „Parovima“. – Pravne stvari rešavaju se na sudu, a mi se bavimo programom, koji je i pršle noći učinio da Hepi televizija bude najgledanija nacionalna teelvizija u Srbiji.

Aleksandra Subotić je odlučila da se ne vraća u vilu „Parovi“, za jednostano raskidanje ugovora Hepi televizija će podneti tužbu. - tvrde sa ove televizije.

A pogledajte kako je to izgledalo u vili!

Produkcija je imala svoje viđenje incidenta i prenosimo ga u celosti:

"Aleksandra Subotić je, može se reći, još jedan učesnik, koji nije mogao da podnese slavu, koju je napravio u rijalitiju „Parovi“.

U trenutku kad je pomislila da je iznad produkcije, koja ju je, bukvalno stvorila dajući joj važnu ulogu u scenariju pete sezone, a koju je počela da kleveće i iznosi neistine, uzvraćen joj je udarac – razotkrivena je do srži, sve njene laži su bačene na dno, ka kojem se i sama, kao učesnik u očima gledalaca uputila.

David Dragojević i Aleksandra Subotić
David Dragojević i Aleksandra Subotić
Foto: Srbija Danas

Otkriveno je da je lagala Davida, fanove, mnoge, a onda nije smogla snage da prizna istinu.

Čitavu noć je plakala, vrištala, nije smela da pogleda u oči Dalilu, koju je optužila da je kriva za pobačaj, a znajući da trdunoće nije ni bilo.

- Ja sam važna karika ovde, napolju ću pričati da me je možda podvodilamajka, izgradiću priču, nije mi ni potreban rijaliti više –rekla je Aleskandra Subotić, Teodori Radoičić."

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd