fbpx
Skip to main content
Zoran Branković Lepi

LEGENDA VOŽDOVAČKOG KLANA: Lepi u vili pokazao OŽILJKE od metaka, Ilijana raširila noge pred njim (FOTO)

Foto: TV Happy printscreen
Izneo priču o svom životu na vrelom asfaltu.

Gost sinoćne emisije "Ispovesti" u vili "Parova" bio je Zoran Branković Lepi, nekadašnji član "Voždovačkog klana". On je iskreno govorio o svom životu na vrelom asfaltu, braku sa Jasminom Branković i o problemima sa drogom. Njegov veliki prijatelj iz mlađih dana je i učesnik rijalitija "Parovi" Karađorđe Subotić. Njih dvojica su se nekada intenzivno družili i čuvali su se.

Karađorđe je ispričao da je u njegovoj okolini nekada bilo mnogo droge.

- To počinje iz zabave. Danas ću da probam, a sutra neću uzeti. Međutim, to se nastavi. To je vrlo opasna stvar. Govorim o svakoj vrsti droge. Bilo da su opijati, cigarete, kocka. Čak i previše ljubavi može da bude opijat i droga. Govorim ovo kako biste razumeli koliko je to strašno. Sve je to za mene jedan vid psihoze. Tada svi pate. Porodica i prijatelji ponajviše - rekao je Karađorđe.

Zoran Branković Lepi
Zoran Branković Lepi
Foto: TV Happy printscreen

- Znam jednog našeg zajedničkog prijatelja koji je umro od droge. Otac mu je umro od tuge, majka mu se razbolela. Bio nam je dobar prijatelj. Međutim, zbog droge se promenuo, postao je neverovatan lažov. Ulazio nam je u kuće. Strašne stvari nam je radio. Sa takvim ljudima ne bi trebalo da imamo kontakt. Tu nema pomoći. Samo institucije tu mogu da utiču na njih - rekao je Ivan Gavrilović. 

- Odrasli ste sa Kneletom. Već od rane mladosti ste držali pištolj u rukama. Kako se to desilo? - bilo je jedno od pitanja voditeljke Jelene Dimitrijević za Brankovića.

Zoran Branković Lepi
Zoran Branković Lepi
Foto: TV Happy printscreen

- Evo, sad ću vam reći. Moj brat i ja smo bili veoma vezani. Rođeni smo na isti dan, samo godinu dana razlike. Ja sam stariji. Njega je neki lik upucao u plećku. Rešili smo da se osvetimo. Imali smo komšiju koji je imao pištolj u autu. Obili smo auto i ukrali oružje. Dogovorili smo se da idemo da ga ubijemo. Tako smo došli do prvog oružja. Posle nam se osladilo. Tad mi je bilo jako lepo. Taj osećaj mi je bio super. Moć mi je davao. Kad sam spavao sa pištoljem ja sam ga milovao. U to vreme mi je trebao. Sa 19 godina sam bio prvi put ranjavan. Bila je neka oružana pljačka. Ta banda je ukrala moj motor i otišla da pljačka. Policija je videla moje tablice na motoru i svi su mislili da sam i ja imao veze sa tim delom. Pet dana ranije sam bio operisan. Pokojni Giška me je spasao. On je probudio lekara u pola noći da mi povadi metkove. Imam ožiljke po telu, evo, vidi se - rekao je Zoran.

- Kako dolazi do pucnjave? - pitala je voditeljka.

Zoran Branković Lepi i Ilijana Vagić
Zoran Branković Lepi i Ilijana Vagić
Foto: TV Happy printscreen

- Ja sam pet puta ranjavan. To mi je bilo kao limunada. Nekada sam primao metak zbog devojaka. Zamerao sam se moćnim ljudima. Posebno policiji - dodao je Zoran. 

- Sećam se da sam se samo trgao i da sam osetio toplinu i ništa više. Tako se oseti metak. Krvario sam mnogo. Bio sam na ratištu i preživeo sam te pucnjave. Nemam osećaj straha. Veliki sam emotivac, ali ne osećam strah. Nije me sramota da zaplačem, iskreno pričam - dodao je Zoran. 

Dve žene su ušle u žestok sukob za vreme Brankovićevog gostovanja. Ilijana Vagić je usred Zoranove priče pomenula jedno ime koje nije trebalo. Jovana Novakov Šmizla je skočila i napala je:

Ilijana Vagić
Ilijana Vagić
Foto: TV Happy printscreen

- Da li je moguće da to pominješ? Ti si cinkaroš! - rekla je Šmizla Ilijani. 

Ilijana joj je uzvratila uvredom. Zoran je prišao i pokušao da ih smiri. 

- Ako si cinkarila, to je veliki greh i jako je ružna osobina - rekao je Zoran.

- Ma, ko ste vi da mi pričate šta sam ja radila. Došli ste ovde da uzimate kadar. Kakva glupost. Nikoga nisam cinkarila i ne znam o čemu pričate - branila se Ilijana. 

SILOVANJE U "PAROVIMA"!? Stavio joj RUKU na USTA, podigao SUKNJU i sproveo NEDOPUSTIV ČIN!

SILOVANJE U "PAROVIMA"!? Stavio joj RUKU na USTA, podigao SUKNJU i sproveo NEDOPUSTIV ČIN!

ŠOKOVI! Karađorđe hoće da mu preotme Maju, zavodi je: Biba van sebe od BESA! Spržiću te strujom (FOTO)

ŠOKOVI! Karađorđe hoće da mu preotme Maju, zavodi je: Biba van sebe od BESA! Spržiću te strujom (FOTO)

STAVILA GA U USTA! Jelena Golubović ŠOKIRALA sve UKUĆANE u vili svojim GADNIM POSTUPKOM, poseban FETIŠ!

STAVILA GA U USTA! Jelena Golubović ŠOKIRALA sve UKUĆANE u vili svojim GADNIM POSTUPKOM, poseban FETIŠ!

Ona je sasvim zaboravila da na sebi ima prekratku haljinu te je raširenih nogu ušla u raspravu.

- Ti mene ovde zavodiš? Jesi li se ti zaljubila u mene? - pitao je Zoran Branković. 

- Sigurno. Skroz je njen tip - rekao je Marko Perović.

"UBODEŠ SE U VENU I DOĐEŠ SEBI" Zbog reči Dragana Marinkovića Mace mnogi će biti iznenađeni (VIDEO)

- Dok se snimao film "Vidimo se u čitulji", da li si tada bio u zatvoru ili nisi hteo da se snimaš? - pitao je Zorana Mladen Vuletić. 

- Tada sam bio tu, odmah pored Borisa Petkova kada se snimao film. Odbio sam da se snimam. U kojoj čitulji se vidimo? To ne priznajem! Kasnije sam, kada sam bio u zatvoru, 2015.godine snimao emisiju "Gram, kilogram, tona". Jedini sam pristao ja da se prikažem, da mi se vidi lice. Mi smo živeli stvarni film! - rekao je Zoran. 

- Ma kakva čitulja! Vidimo se u kafiću! - rekao je Karađorđe. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd