Skip to main content
baka prase

"NAŽALOST..." Baka Prase RASKINUO SA DEVOJKOM, pa preduzeo DRASTIČAN POTEZ - Anja Bla se ISELILLA (FOTO)

Foto: youtube printscreen/baka prase
"Godina mi je počela još gore i teže"

Srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, proživeo je torturu kada je bio upleten u samoubistvo mlade gejmerke Kike Đukić.

Baka je snimio klip u kome opisuje njihove svađe, ali i druženje, a potom se povukao.

Neki su pomislili da je to za stalno, međutim jutjuber je izbacio dva nova klipa iz Amsterdama, koji već imaju milionske preglede, a zatim se obratio javnosti putem Instagrama.

baka-prase
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Primetio sam da je nekim mojim kolegama vrlo krivo što nisam propao posle cele situacije koja se dogodila prošlog meseca i sada, jer misle da sam dole, hoće da me šutiraju da ne mogu da ustanem. Jeste, pao sam u glavi, razmišljao sam da li da odustanem, ali posle svih vaših poruka podrške, odlučio sam da se vratim, i to sa dva klipa od po milion pregleda. Tim kolegama to bode oči jer su misli da mi je došao kraj - napisao je Baka Prase pa dodao:

baka prase
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

- Nemate bre pojma o životu, koliko je teško izdržati sve što se meni servira, ali i dalje upirete prstom jer vas sujeta razvaljuje, a ne znate kad ste se rodili. Nažalost, moje drage kolege, ovo nije kraj, ovo je tek početak i tek ću da krenem da dominiram - poručio je Bogdan Ilić koji se potom zahvalio fanovima što su bili uz njega kada mu je bilo najteže.

- Verujem da vam je krivo što vaši komentari nikako ne utiču na mene i moju instituciju, jer j*biga, nit ste bitni, nit smo isti nivo, zato ni neću da vas imenujem, ali znate ko ste. Vi ste k*rina, ja sam država. Hvala svima koji su ostali uz mene kad je najteže, svaki od vas vredi više od 10 ovih ljigavih jutjubera - istakao je Baka.

baka prase
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Pored svega, Bogdana je izgleda sačekala još neka loša vest.

- Godina mi se završila užasno loše i teško, počela je još gore i teže... Objaviću sutra zašto, da vas ne crnim previše sad - objavio je on.

baka prase
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Kako fanovi pretpostavljaju, reč je o raskidu sa Anjom Blagojević.

Naime, i Anja Bla i Baka su obrisali sve zajedničke slike sa Instagrama, a po njenim storijima možemo videti da se iselila iz njegovog stana i da je kod majke.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd