fbpx
Skip to main content
Sinan Sakić

40 DANA POSLE SMRTI: Neverovatan prizor na Sinanovom KREVETU - supruga sve iznenadila objavom (FOTO)

Foto: Youtube prinscreen/TV Happy Goli život / Instagram printscreen/sinan_sakic
Da li je moguće?

Supruga nedavno preminule legende narodne muzike, Sinana Sakića, objavila je na njegovom Instagram profilu fotografije goluba koji je doleteo u sobu popularnog pevača.

POSLE NEVEROVATNE SCENE NA KREVETU POKOJNOG SINANA: Iznenađenje i na njegovom grobu 40 dana od smrti (FOTO)

Četrdeset dana posle Sinanove smrti, supruga je uslikala pticu na njegovom krevetu i na njegovim košuljama, pa je podelila sa pratiocima na društvenoj mreži. Ona nije želela da naročito komentariše ove fotografije.

Video koji će vas RASPLAKATI! Sinana i Đoše više nema - a pogledajte ovaj šou od PRE SAMO 3 GODINE!

- Postoji simbolika, ali ne bih ovom prilikom o tome. Ne znam šta bih rekla - kratko je prokomentarisala Sabina, koja još ne može da se pomiri sa smrću voljenog supruga, za kojim veoma žale i brojni njegovi prijatelji, saradnici i obožavaoci.

NAJEŽIĆETE SE: Došao je na Sinanovu sahranu držeći OVO čvrsto u rukama! "Uz tebe sam..." Tuga do neba!

Inače, verski značaj golubova zastupljen je u svim religijama, pa i u islamu, a posebno u Indiji. U nekim tradicijama, golub simboliše anđela čuvara. Prema narodnom verovanju, ubiti goluba smatra se velikim grehom jer on predstavlja Božju pticu. Golub je u Starom zavetu simbol mira, dobre volje i oproštaja, a u Novom zavetu Svetog duha, ljubavi i milosti Božje, dok su u hinduističkoj tradiciji golubovi glasnici boga mrtvih. Osim što donose dobre vesti, golubovi se smatraju i dušama bliskih osoba koje su napustile fizički svet.

Međutim, da bi se razumeli znakovi koje šalju ove ptice, potrebno je rastumačiti ih na pravi način. Golub na prozoru koji u kljunu ima grančicu ili seme smatra se veoma povoljnim znakom, nagoveštajem poslovnog uspeha i pomirenja sa rođakom, dok sletanje belog goluba na kuhinjski sto nagoveštava smrt u porodici. Prema jednom od starih verovanja, smatra se da golubovi nikada neće biti u blizini prostorija gde je prisutna energija zla i negativnosti. Ukoliko golubovi naprave gnezdo u potkrovlju doma, verujte da je oko doma prisutna jaka duhovna zaštita.

SINANE, HVALA TI, HVALA ZA SVE! Poslednji pozdrav legendi koja nije pevala rečima, već srcem

Da podsetimo, Sinan Sakić preninuo je 1. juna ove godine u 62. godini života nakon duge i teške bolesti. Sahranjen je po islamskim običajima na muslimanskom groblju u njegovoj rodnoj Loznici.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd