fbpx
Skip to main content
Seka

40.000 EVRA ZA PAR SATI DOČEKA! Procurele informacije - SVAKI PEVAČ POJEDINAČNO: Evo koliko uzimaju za NG

Foto: SD/ilustracija
Impozantno

Najpopularniji pevači nastupiće u srpskoj prestonici za doček Nove godine. Navodno u inostranstvu nema toliko posla, a ni novca.

Najveće muzičke zvezde pevaće u Beogradu za doček, jer u inostranstvu nisu uspeli da se pogode za honorare koje su nekad uzimali.

KOSA VAM JE STALNO MASNA! Evo gde grešite i šta vam može POMOĆI, a imate to uvek u KUHINJI!

Aca Lukas
Foto: Srbija Danas

Jelena Karleuša, Aca Lukas, Marija Šerifović i Aco Pejović uspeli su da izvuku najveće honorare, pa će za veče zaraditi između 30.000 i 40.000 evra!

Radiša Trajković Đani, Seka Aleksić i Ana Bekuta uspeli su da se dogovore da za jednu noć zarade 25.000 evra, dok će Dara Bubamara, poput svojih mlađih kolegnica Katarine Grujić i Milice Pavlović pevati za 15. 000 evra.

OGLASILA SE PRODUKCIJA! Imaginarijum će ostati PRAZAN! Ovi takmičari NAPUŠTAJU ZADRUGU I VRAĆAJU SE U PAROVE!

dara-bubamara
Srbija Danas / Jelena Obradović

NASTUPALA SA NJOM: Sada je pevačica otkrila ŠTA STVARNO MISLI O KIJI! Iskreno do koske! OU! (VIDEO)

Poznati estradni menadžer Bane Obradović koji je organizovao koncerte Pejoviću,Mariji Šerifović, Ani Bekuti i mnogim zvezdama, kaže da su se sva velika imena sjatila u prestonicu, jer "preko grane" više nema posla kao ranije.

- Opao je posao u inostranstvu. Nekada su pevači tamo imali četiri dana nedeljno, a sada se radi samo subotom. Došlo je do smene generacija. Vratili su se u Srbiju oni koji su slušali naše izvođače, a sada tamo izlaze njihova deca, koja radije idu na žurke gde muziku pušta di-džej - objašnjava Obradović.

Bajaga
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Mnogi menadžeri pevača sa naše estrade kažu da je Beograd postao epicentar provoda i da su se zato mnogi odlučili da novogodišnju noć rade upravo u Srbiji.

- Mnogo Bugara, Slovenaca i Hrvata dolazi ovde da se provede - kaže menadžer Saša Obradović.

Podsetimo, ispred Doma Narodne skuštine, Beograđani, a i njegovi gosti, besplatno će moći da slušaju Harisa Džinovića, Sašu Kovačevića i Bajagu.

MASOVNO NASILJE NA KONCERTU SLAVNOG SRPSKOG PEVAČA U HRVATSKOJ! Izbila opšta tuča, ovo je PRVA IZJAVA!!!

 

 


 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd