fbpx
Skip to main content
Aca Lukas, Željko Ražnatović Arkan

"PUCAJ MU U GLAVU, POSLAĆU TI PIŠTOLJ!" Šok ispovest Lukasa o Arkanu - Pokušao je da ga skine sa DROGE

Foto: Srbija Danas/ATA images
Ove detalje niko nije znao!

Pevač Aca Lukas nedavno je objavio knjigu "Ovo sam ja", a situacije koje je opisao u knjizi podigle su veliku prašinu u javnosti. Otkrio je detalje druženja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

U knjizi je otkrio sve o brutalnim svađama sa Sonjom Vuksanović, aferi sa Ksenijom Pajčin, danima provedenim u zatvoru, a sada i o Željku Ražnatoviću Arkanu.

Jedno od poglavlja u knjizi posvetio je ubijenom mužu Svetlane Cece Ražnatović, opisao njihov odnos, ali i ponude koje je dobijao od njega - između ostalog da prestane da se drogira i da ubije čoveka!

"TUŽNO, BILI SMO DRUGARI..." Gagija Jovanovića TUŽIO kolega glumac i to zbog navodne KRAĐE

"TUŽNO, BILI SMO DRUGARI..." Gagija Jovanovića TUŽIO kolega glumac i to zbog navodne KRAĐE

HELIKOPTER DOVEZAO CECU na proslavu: Isplivao snimak na kom pevačica UŽIVA sa Miloradom Dodikom!

HELIKOPTER DOVEZAO CECU na proslavu: Isplivao snimak na kom pevačica UŽIVA sa Miloradom Dodikom!

KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE: On ljubi pevačicu, ne prate se na Instagramu, ali ODAO IH TRENUTAK NEPAŽNJE!

KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE: On ljubi pevačicu, ne prate se na Instagramu, ali ODAO IH TRENUTAK NEPAŽNJE!

- Bila je neka žurka kod Arkana i dogovorili smo se da ja dođem. U međuvremenu me je pozvao jedan poznati gradski tip i tražio da te večeri pevam kod njega. Rekao sam "Ne mogu, dogovorio sam se sa Željkom" - "Ne dolazi u obzir, boli me d*pe za Željka", odgovorio mi je. Naravno, pevao sam kod Ražnatovićevih, a posle nekoliko dana u moju kuću je upao jedan klipan sa uperenim pištoljem i pretio mojoj ženi i detetu. Poslao ga je sujetni gospodin koji se i tako, preko mojih leđa, nadmetao sa Arkanom - napisao je Lukas u knjizi i dodao da se požalio Željku Ražnatoviću koji mu je ponudio rešenje problema:

- Pitao me je da li imam pištolj. Odgovorio sam da nemam. "Sad ću ti poslati pištolj. Pa kad ti onaj kreten dođe sledeći put, uvedi ga u stan i pucaj mu u glavu. Onda zovi mene da sredim to", rekao mi je. Zahvalio sam se na savetu koji nisam prihvatio - napisao je folker.

Aca Lukas
Foto: Printscreen/Tv Pink

Aca je u knjizi opisao i kako je Željko Ražnatović pokušao da ga skine sa droge.

- Jedne večeri Željko me je pozvao telefonom: "Komandant ovde, dođi hitno". Noge su mi se odsekle. Nikada tako nije razgovarao sa mnom. Preispitivao sam se šta sam to zasr*o, pa je toliko hitno. Otišao sam u hotel Jugoslavija, u noćni klub "Gral". "Uđi, pi*ko ovamo", rekao mi je Arkan i otvorio vrata kancelarije, a zatim dodao: "Vidi koliki ti je nos od šmrkanja. Zašto se drogiraš? Evo ti papir i olovka, napiši ko ti prodaje drogu".

Željko Ražnatović Arkan
Foto: Profimedia

Pevač je obećao Arkanu da će se manje drogirati, ali nije želeo da otkrije od koga nabavlja drogu. Bez obzira što ga nije poslušao, Arkan je nastavio da se druži sa njim.

- Arkan me je zaista voleo i poštovao, a ja ne mogu da objasnim zašto. Dok su ga ostali zvali komandante, za mene je bio Željko. Događalo se da me pozove telefonom i kaže da dođem kod njega da sviram jer organizuje neku proslavu. "Željko, imam zakazanu tezgu, ne mogu". "Nema problema, biće prilike". Na tome se završavalo. Ne verujem da su drugi smeli da spomenu tezgu kada ih on pozove. A i zašto bi kada je Željko bio galantan domaćin.

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd