fbpx
Skip to main content
Tamara Đurić

AKCIJA NA SVE STRANE: Ovaj FILM ćemo svi gledati - Tamara Đurić postaje GLUMICA

Foto: Instagram/printscreen/tamarastar89
Talentovana starleta!

Starletu i novopečenu pevačicu, Tamaru Đurić, novinari portala "Srbija Danas" sreli su na novogodišnjoj žurki poznatog domaćeg lista. Tom prilikom Đurićeva je na kratko prekinula provod i odgovorila na naša pitanja.

Pošto je 2016. godina, svakako, za Tamaru bila uspešna u smislu medijskog eksponiranja, želeli smo da saznamo da li od nje možemo očekivati novu pesmu i novi video u 2017. godini.

 

A photo posted by Tamara Djuric (@tamarastar89) on

- Radim na drugoj pesmi. Mislim da će kroz mesec, mesec i po dana biti gotova. Nešto mi se ne žuri - priznala je poznata starleta i istakla da je za nju odlazeća godina, i te kako, bila uspešna.

Pored toga što je uplovila u pevačke vode, Tamara ne planira tu da stane, već se sprema za glumu u jednom novom domaćem filmu.

 

- Radiću na jednom našem filmu, u kom ću igrati sporednu ulogu - izjavila je ona i tom prilikom nije htela da otkrije koji film je u pitanju.

S obzirom da je Đurićeva došla u pratnji prijatelja na zabavu, interesovao nas je njen emotivni status. Prvo je rekla da je zauzeta, a zatim samo zaljubljena.

 

A photo posted by Tamara Djuric (@tamarastar89) on

- Zauzeta ili zaljubljena. On nije iz javnog života - kratko i kroz smeh je odgovorila starleta, istakavši da svoj emotivni život više nikada neće izlagati medijima.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
16 Beograd