fbpx
Skip to main content
Ana i Mrka

ANA BEKUTA: Milutin mi i danas "sređuje" nastupe

Foto: Srbija Danas
U vezi su pet godina.

Ana Bekuta je već nekoliko decenija deo naše estrade a njena karijera je svakim danom sve uspešnija. Ipak, često je bila na meti zlih jezika pa su se tako svojevremeno pojavljivanje "informacije" da joj njen partner, Milutin Mrkonjić navodno sređuje nastupe. 

15 GODINA JE STARIJI: Nataša Ninković je opasna MAČKA a da li ste znali da je OVAJ macan njen muž?

Ana je i pre veze sa Mrkonjićem imala zavidnu karijeru a mnogi su joj bez obzira na to pripisivali uspeh zahvaljujući njegovoj poziciji. Podsetimo, Milutin Mrkonjić je svojevremeno bio ministar u Vladi Srbije. 

OTIŠLI IZ ZEMLJE: Željko i trudna Jovana morali da napuste Srbiju, a RAZLOG JE...

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

Takođe, njih dvoje su često bili predmet ogovaranja zbog toga što je on i dalje zvanično u braku, ali je pevačica otkrila da ta govorkanja nisu uspela da narše njihov skladan odnos. 

- On meni i sad, a dao je ostavku pre tri i po godine, "sređuje" sve nastupe (smeh). Dajte, molim vas uvek sam imala posla zahvaljujući publici, koja me je prohvatila od početka, svom talentu, dobrim pesmama, profesionalizmu i odgovornom odnosu prema saradnicima. Milutin i ja smo toliko toga pročitali o nama da smo sada u fazi kada se svemu tome smejemo - kroz smeh priča Bekuta. 

Ana i Milutin su u vezi već pet godina i kako kaže, njihovu ljubav "zalivaju kao da je cveće". 

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
13 Beograd