Skip to main content
Ana Bekuta Milutin Mrkonjić

ANA BEKUTA U AGONIJI! NIJE MOGLA DA GA VIDI! Milutin Mrkonjić je DANAS PREMINUO, ona proživela PAKAO

Foto: Instagram printscreen/anabekuta1
Molila se za njegovo zdravlje...

Počasni predsednik SPS, narodni poslanik i bivši ministar bivši ministar infrastrukture i ministar saobraćaja Republike Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini života. Tu vest potvrdio je i Ivica Dačić.

Njegova velika ljubav Ana Bekuta je bila sa njim do kraja, te se molila da uspe da se izbori.

Podsetimo, Mrkonjićevo stanje je bilo kritično i priključen je bio na ECMO aparat, koji omogućava da mu srce i pluća budu "na odmoru" i koji ga zapravo održava u životu. Čuveni socijalista, koji ima 79 godina, intubian je i u veštačkoj komi.

TUGA! Preminuo Milutin Mrkonjić

TUGA! Preminuo Milutin Mrkonjić

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA MRKE I ANE BEKUTE! Pevačica NASLUTILA SMRT? Ove reči mu je POSVETILA

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA MRKE I ANE BEKUTE! Pevačica NASLUTILA SMRT? Ove reči mu je POSVETILA

Stanje Milutina Mrkonjića je bilo izuzetno teško i kritično, a i priključen je bio na ECMO aparat, što je poslednji pokušaj lekara Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" da mu spasu život, ali nažalost, nisu uspeli.

Pevačica Ana Bekuta poslednjih nekoliko dana prolazila je kroz pravu porodičnu agoniju, jer se njen emotivni partner, političar Milutin Mrkonjić, borio za život na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu.

Ana Bekuta Milutin Mrkonjić
Ana Bekuta Milutin Mrkonjić
Foto:Instagram printscreen/anabekuta1

Poslednje javno pojavljivanje pevačice bilo je na rođendanskom slavlju Predraga i Ane Rajković, koji su slavili prvi rođendan sinu Tadiji, a nakon toga je odlučila da otkaže sve obaveze i da najveći deo vremena provede u porodičnom domu na Vračaru.

Ana je stalno bila na telefonskoj vezi sa doktorima iz bolnice, koji je informišu o zdravlju njenog partnera sa kojim je skoro devet godina u ljubavnoj vezi. Prijatelji i kolege Mrkonjića svakodnevno zovu Anu i pružaju joj reči utehe u ovom teškom periodu kroz koji prolaze, ali pevačica je stalno plakala i moli se da Mrka pregura i ovu tešku situaciju.

Milutin Mrkonjić
Foto: Srbija Danas

Pevačica poslednjih nekoliko dana, koliko nije mogla da ide u bolničku posetu Milutinu, nije izlazila iz stana, a o Ani najviše računa vode unuci Sonja i Branko, kao i sin Igor Polić koji je svakodnevno obilazio.

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd