fbpx
Skip to main content
Ana Bekuta Milutin Mrkonjić

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA MRKE I ANE BEKUTE! Pevačica NASLUTILA SMRT? Ove reči mu je POSVETILA

Foto:Instagram printscreen/anabekuta1
"Ali baš pod hitno, ludo se zaljubite."

Počasni predsednik SPS, narodni poslanik i bivši ministar bivši ministar infrastrukture i ministar saobraćaja Republike Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini života. Tu vest potvrdio je i Ivica Dačić.

Njegova velika ljubav Ana Bekuta je bila sa njim do kraja, te se molila da uspe da se izbori.

TUGA! Preminuo Milutin Mrkonjić

TUGA! Preminuo Milutin Mrkonjić

"DAO JOJ BAKŠIŠ, A ONA MU TRAŽILA DA SKINE BURMU" Ovako su se upoznali Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić!

"DAO JOJ BAKŠIŠ, A ONA MU TRAŽILA DA SKINE BURMU" Ovako su se upoznali Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić!

Na njenom Instagram profilu poslednja fotografija sa Mrkom, razara srce, kada pročitate kave reči mu je posvetila:

- O, pa evo ide jesen. Pod hitno vadite tople pokrivače iz ormara, pod hitno tražite dobre serije, pod hitno se, ali baš pod hitno, ludo zaljubite. - napisala je Ana pre samo osam nedelja, kada nije mogla ni da nasluti šta će se dogoditi.

Podsetimo, Mrkonjićevo stanje je bilo kritično i priključen je bio na ECMO aparat, koji omogućava da mu srce i pluća budu "na odmoru" i koji ga zapravo održava u životu. Čuveni socijalista, koji ima 79 godina, intubian je i u veštačkoj komi.

Stanje Milutina Mrkonjića je bilo izuzetno teško i kritično, a i priključen je bio na ECMO aparat, što je poslednji pokušaj lekara Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" da mu spasu život, ali nažalost, nisu uspeli.

Podsetimo, lekari sa klinike u kojoj je Mrkonjić hospitalizovan ranije su rekli da je političar u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. On je, inače, početkom novembra završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker, a pre toga, u avgustu, je operisao je srčane zaliske.

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd