fbpx
Skip to main content
Breskvica Vojaž

PREVARILI NACIJU? Breskvica i Vojaž ŽIVE ZAJEDNO, izlaze iz stana PRERUŠENI: Komšije PROGOVORILE

Foto: Youtube Printscreen/Generacija Zed
"Breskvica je uobraženija od Vojaža!"

Tinejdžerksi par Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlo Veruović Vojaž je raskinuo, a njihovi vršnjaci su u šoku, pa svakodnevno pišu peticije, šalju pisma, prave zajedničke video-klipovi i fotografije i to sve sa ciljem da se idoli mladih pomire.

ŽENO, ŠTA TI SE DOGODILO? Lice Marije Kulić, u jutarnjim satima, izazvalo MASOVNE REAKCIJE!

ŽENO, ŠTA TI SE DOGODILO? Lice Marije Kulić, u jutarnjim satima, izazvalo MASOVNE REAKCIJE!

ČAK 20.000 EVRA? Vuk Mob za nerođenu ćerku priprema FASCINANTNU STVAR! Sve je smislio u "Zadruzi"

ČAK 20.000 EVRA? Vuk Mob za nerođenu ćerku priprema FASCINANTNU STVAR! Sve je smislio u "Zadruzi"

PRIZOR IZ BOLNIČKOG KREVETA: Voditeljka "Parova" krije detalje OPERACIJE, a evo kako sada izgleda

PRIZOR IZ BOLNIČKOG KREVETA: Voditeljka "Parova" krije detalje OPERACIJE, a evo kako sada izgleda

Njihove komšije kažu da ih poslednjih dana nisu viđali u kraju zajedno.

- Jesam videla da odvojeno izlaze iz zgrade. Moguće je da je neko od njih dvoje napustio taj stan i došao samo po stvari - rekla je komšinica iz zgrade, dok jedna od tinejdžerki tvrdi kako ih deca svakodnevno čekaju ispred zgrade.

- U blizini je osnovna škola i deca ih na odmoru čekaju ispred zgrade kako bi mogli da se fotografišu s njima. Svi se dive Breskvici i Vojažu, pogotovo mlađe generacije. Pre i posle časova ih saleću sa svih strana. Jednom prilikom su starije komšije počele da se krste kad su videli prizor ispred zgrade. Njima su oni nepoznati i samim tim im nije bilo jasno zašto se stvara toliki red za fotografisanje - kaže nasmejana tinejdžerka koja dodaje da zna sve njihove pesme. Njena drugarica se nadovezuje na priču i tvrdi kako se često Vojaž i Breskvica preruše dok izlaze iz zgrade.

- Obično stave kačket ili naočare kako ih deca ne bi prepoznala. S jedne strane je to i logično, jer žele da zadrže privatnost. Pre čitave ove drame oko raskida, skupilo se preko 20 klinaca koji su čekali da se fotografišu s njima. Sigurno je trajalo negde oko sat vremena dok sve nisu ispoštovali. Pored fotografija, deca vole da se snimaju sa njima za društvene mreže - rekla je devojčica.

U obližnjem kafiću ističu kako su Andela i Mihajlo pre raskida često dolazili na piće. Dođu često. Nekada naruče sok, nekad kiselu, a nekad kafu. Nema pravila, šta im se u toku dana pije. Ne pratim novi pravac i tu vrstu muzike, tako da nisam preterano oduševljen njihovim radom. Podržavam apsolutno svakoga i svu sreću im želim - kaže konobar.

Anđela uobražena od Mihajla. 

Komšinica iz obližnje zgrade da se njena ćerka fotografisala sa njima ali da ih je u tom trenutku nije bilo svejedno kada je videla kako je Breskvica nervozna. 

- Breskvica je uobraženija od Vojaža i to se primeti po odnosu prema fanovima. Kada je moja ćerka poželela da se fotografiše sa njima, primetila sam im izraze lica. Vojaž je bio ljubazan i nasmejan dok je ona bila sva smušena. Možda joj nije bio dan ali mi se tada tako izgledala da je mnogo nervoznija i napetija - rekla je komšinica. 

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
11 Beograd