fbpx
Skip to main content
Andreana Čekić

ESTRADNI RAT! "Bacaju mi stvari, kuju zavere, ulaze mi u stan..." Sa pevačicom u SVAĐI pola muzičke scene

Foto: Instagram printscreen/andreanacekic
Haos!

Pevačica Andreana Čekić poznata je po dobrom glasu, ali i velikim skandalima. Malo pa malo prizna kako sa nekim nije u dobrim odnosima.

HOROR! Ninu Badrić UHODIO pomahnitali fan: Jezive scene - Čekao je ispred stana i...

HOROR! Ninu Badrić UHODIO pomahnitali fan: Jezive scene - Čekao je ispred stana i...

"PRIČAJ ILI ĆU JA DA PRIČAM!" Isplivali detalji RASKIDA Teodore i Anđela - Zadrugar ZAPRETIO Rankoviću

"PRIČAJ ILI ĆU JA DA PRIČAM!" Isplivali detalji RASKIDA Teodore i Anđela - Zadrugar ZAPRETIO Rankoviću

Veljko OTKRIO nepoznate detalje o PORODICI, priznao zašto je ODUSTAO od pevanja, a o Bogdani je rekao OVO!

Veljko OTKRIO nepoznate detalje o PORODICI, priznao zašto je ODUSTAO od pevanja, a o Bogdani je rekao OVO!

Poslednja u nizu neprijatnih situacija dogodila se sa pevačem Radišom Trajkovićem Đanijem i njegovom suprugom Slađanom.

- Prestali smo da se viđamo preterano. Voleli smo se, ali ne znam šta se tu desilo, to biste morali da pitate Slađu i njega, tačnije njegovu ženu. Zahladili su odnosi između nas - kazala je Andreana u jednoj našoj poznatoj emisiji.

Andreana je između ostalog i u svađi sa Darkovom bivšom suprugom, Anom Sević, koja je kako ona tvrdi pobacala sve fotografije iz njenog stana.

- Neki od tih prijatelja su imali ključ od mog stana. Imala sam apsolutno poverenje, mislim da ni u koga nisam imala poverenje kao u te ljude. To ne samo da boli, nego te toliko šokira da počneš da preispituješ sebe deset godina unazad. Ulazili u stan dok sam bila u Americi i ja sam to dozvolila da provere da li je sve OK, jer sam dugo bila odsutna… Ali sam doživela da su bacili slike moje i Markove, meni to ne bi na pamet palo! Nisam Anu pitala što je bacila moje slike. Ništa… Bila sam u emotivnom rastrojstvu i jako umorna. Imala sam samo dan da se spremim. Doduše, sa Anom nisam nikad imala te neke najprivatnije teme. Čak i kada su ona i Darko počeli da se razilaze, ja sam to saznala među poslednjima - izjavila je jednom prilikom Čekićeva, a onda dodala da se i sa Slađom Alegro posvađala.

- Sa Anom Sević se nisam srela nakon incidenta, sa Slađom jesam u Hrvatskoj u jednom odmaralištu. Ona se ponašala kao da se ništa nije desilo. Pola sata je provela pričajući s Markom o svemu, kao rod rođeni. Sa mnom je progovorila možda 15 reči, s njim 515! Meni je to bilo fascinantno u smislu i ona je iz grupe koja podržava priču da ne budem s Markom i onda dođe i šta?! Kao da Marko to ne zna?! Slađana i ja se nismo družile dugo, ali pre toga smo jedno godinu dana počele intenzivnije da se viđamo. Dolazili smo jedni kod drugih. Nije se ona nikad ni mešala mnogo u moje odluke, kao što ni ona to ne dozvoljava. Međutim, tada je očigledno pala pod neki njihov uticaj - kazala je Andreana koja smatra da su joj Slađa Alegro i Ana Sević neprijatelji zbog toga što su joj branili vezu sa sadašnjim partnerom Markom Miloševićem.

Međutim, tu nije kraj pevačicin svađama, ona je zaratila i sa Anom Korać. Drama se dogodila kada ju je Čekićeva prozvala da "ne zna da peva".

- Poštovane elitne prostitutke, nemojte snimati pesme. Učinite svetu dobro. Zamislite da svako ko izađe iz rijalitija postane hirurg? Ne ide - kazala je Andreana, dok je u komentarima obrazložila da konkretno misli na Anu Korać.

PSIHO TEST: Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd