Skip to main content
Ana Nikolić, Milica Pavlović

"KAD SE MILICA ZAUZELA ZA NEKOG OD KOLEGA" Poznata pevačica BRUTALNA - Pre par dana me je molila...

Foto: Srbija Danas
Afera "Provereno" ne prestaje.

Andreana Čekić je, naime, drugi put javno istupila povodom skandala Ane Nikolić i Milice Pavlović. Milica je odlučila da tuži Anu zbog toga što je njenu pesmu "Provereno" pevala na nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljivala je kao svoju, kao i zbog toga što misli da je Nikolićeva umešana u to što je procurila demo-verzija numere, a nedavno je osudila kolege koje ćute i ne izjašnjavaju se o ovoj situaciji.

SVE O NOVOM DEČKU JOVANE JEREMIĆ: Imućni biznismen odlepio za voditeljkom, a njegovog oca SVI znaju

SVE O NOVOM DEČKU JOVANE JEREMIĆ: Imućni biznismen odlepio za voditeljkom, a njegovog oca SVI znaju

18 STANOVA U BEOGRADU, UMETNINE, NESTVARNO SKUPA GROBNICA: Imovina Miše Grofa - "Ne dam Nikolini MOJE!"

18 STANOVA U BEOGRADU, UMETNINE, NESTVARNO SKUPA GROBNICA: Imovina Miše Grofa - "Ne dam Nikolini MOJE!"

TEST POKAZAO DA JE TRUDNA: "Rada Manojlović želi da se posveti porodici kad dođe beba"

TEST POKAZAO DA JE TRUDNA: "Rada Manojlović želi da se posveti porodici kad dođe beba"

- Ne bih da polemišem mnogo o tome. Ni ona se nije oglašavala do "Amidžija". Nije prikladno reći: "Sram bilo sve moje kolege koje me nisu podržale". Zašto? Nije ni ona mene podržala kad je trebalo. Iskreno da ti kažem, ne znam kad je uopšte ikoga ona podržala... Možda i jeste. Dobila bi veću podršku kolega da se drugačije ophodila. Malo je požurila - kazala je Andreana Čekić.

Andreana-Čekić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Pre par dana me je molila da joj nešto odnesem za Beč, sve je bilo okej, najnormalnije. Ja nemam ništa protiv nje. Svi smo mi nekad nervozni, al' mora lopta da se spusti, mora da se smiri. U afektu može svašta loše da izađe. Mislim da se ona možda čak malo i kaje što je sve tako rekla - dodala je Andreana za "Ekskluzivno".

Čekićeva je, podsetimo, prvobitno o Milici rekla: "kako radiš, tako ti se i vrati".

- Nije moj posao da se mešam u tuđa posla jer imam dovoljno i svog. Kao drugo, nisam primetila da je Milica ustala i javno stala da se bori za mene kada je meni možda trebalo. Mnoge kolege koje su mi se našle i koje su bile tu za mene, e pa i ja ću se za njih uvek boriti. Znate kako kažu: "Kako radiš, tako ti se i vrati" - rekla je bila za "Skandal" Andreana.

Milica Pavlović
Foto: Srbija Danas

Milica se juče još jednom oglasila povodom skandala oko pomenutog hita.

- Podršku na ličnom nivou nisam očekivala. Nije mi važno da neko kaže da sam ja u pravu. Oduvek se sama borim za sve što želim, ulažem zadnji atom snage u ovaj posao i u skladu sa tim i očekujem rezultate. ALI!!! Ovo nije situacija koja se samo mene tiče. Smatram da je negde dužnost svakog od nas da ne dozvolimo da se ovakve stvari u našem poslu NORMALIZUJU. Ne mogu da prihvatim da bi bilo ko od nas dozvolio da postane normalno da bilo koji kolega/koleginica snimi album, snimi spotove, uloži ogroman trud, rad, snagu, novac u projekat, i da je normalno da neko ko je pre njega snimio demo za pesmu koja postane hit pomisli da je skroz okej da objavi svoj demo i pokuša da prisvoji pesmu samo zato što je hit. To nije moja LIČNA BORBA, već naša ZAJEDNIČKA BORBA da svi zajedno, bez obzira na naša lična mišljenja, probleme i sukobe, ipak postavimo pravila i granicu šta su neki moralni, etički i poslovni kodeksi. I šta se NE RADI. Nikada. Nikome - napisala je Milica, između ostalog, na Instagramu.

POKAŽI AKO SMEŠ, VOJAŽ: Uzeli smo REPERU mobilni i pročitali INTIMNU PORUKU od Elene Kitić

 

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd