fbpx
Skip to main content
Maca Diskrecija

APEL! HITNO vratiti Macu Diskreciju na TV Pink! (18+ VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/AmiG Show
Kome smeta Senada Nurkić?

Bez većih najava i reklame, na Televiziji Pink do nedavno je emitovana emisija u okviru noćnog programa pod nazivom "Moćni program", i posle samo četiri epizode je ukinuta. Preneto je da su se čelnici Pinka odlučili na taj potez zbog brojnih žalbi gledalaca, kojima je smetalo što se takva vrsta vulgarnog sadržaja emituje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Pogledajte OVDE snimak najdužeg seksa u istoriji rijalitija "Parovi". 

Podsetimo, u "Moćnom programu", voditeljka i starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, ugošćavala je, hajde da kažemo, živopisne likove, kao što su Jaran i Cezar, domino dama Lucija, Marko i Divna, ili porno glumac Neša Manijak. Teško je opisati šta se tačno dešava u emisiji, jer je ona u principu papazjanija sastavljena od lupetanja i veoma otvorenog razgovora o seksu.

Evo primera: 

Osim toga, Maca povremeno zabavlja gledaoce tako što otpeva neku pesmu, uz muzičku pratnju sa sintisajzera: 

Sve to deluje jeftino i vulgarno, Cezar i Jaran izgledaju kao da će zaspati na kauču, a na momente atmosfera deluje i jezivo. E, upravo zbog toga, Macu Dikreciju i njenu ekipu čudaka i frikova treba vratiti u program!

Otkud sad to? Objasnićemo. Stariji gledaoci se sećaju, na hrvatskoj televiziji postojala je emisija zvana "Noćna mora", koju je vodio čuveni hrvatski novinar Željko Malnar. "Noćna mora" emitovana je na televiziji OTV, a zatim i na Z1, od 1992. do 2010. godine. Počinjala je u 22 časa, a zatim je maratonski trajala do 6, a ponekad i 8 ujutru. 

Na OVOM LINKU možete videti kako je izgleda voditeljka "Parova" Jovana Jeremić u bikiniju, pre nego što je postala popularna. 

Malnar u svom programu okupio najluđu ekipu otpadnika koju je televizija videla, a sastojala se od od njegovih komšija iz ulice u Zagrebu, Darkeca, Stankeca, Emira, Iveka, Anđe, Hasana i pokojnog Ševe. Među njima su bili i Cezar i Jaran, koji su gostovali i u "Moćnom programu".  

Koncept emisije je, u stvari bilo odsustvo koncepta, ili kako je Malnar to nazivao, antitelevizija. Kao kada biste ugostili ugledne političke analitičare i tražili od njih da ozbiljno komentarišu političku situaciju, ali da ih pre toga obučete u kostime klovnova. 

Jedna od stalnih gostiju u Malnarevoj "Noćnoj mori" bila je i Slađa Petrušić, koja sada zabavlja Srbe u rijalitiju "Parovi". 

Malnar je zbog emisije jednom dobio i batine. Njega je 2007. godine metalnom šipkom prebio napadač iz Osijeka, koji je bio besan zato što je u "Noćnoj mori" gostovao Rade Leskovac, predsednik Partije podunavskih Srba. Legendarna "Noćna mora" ušla je istoriju televizijskog programa kao jedna od najoriginalnijih tvorevina ikada, kao totalna sprdnja i ruganje dvoličnosti javnih ličnosti, lažnim veličinama kojima smo svakodnevno bombardovani. 

Kad se sve sabere, "Moćni program" Mace Diskrecije je neka vrsta duhovnog naslednika "Noćne more". Naravno, Maca Diskrecija nije Željko Malnar, novinar koji je proputovao ceo svet i snimio preko 70 dokumentarnih filmova.

Ipak, treba dati šansu Maci i vratiti "Moćni program" da se emituje u sitne sate, kad mu je i vreme. Jer, ludilo koje možete videti u takvoj vrsti programa je ništa pre onome što čujete kada uključite neku "ozbiljnu" emisiju. A na momente je čak i bolesno zabavno. 

Vratiti je bar u ime Željka Malnara, jedinog voditelja koji je gledaocima poručio da isključe televizore, nazivajući ih idiotima.

- Jadnici, ugasite televizor i idite spavati! Idiote, zar nemaš pametnijeg posla, nego gledati televiziju u tri ujutro! Hajde, laku noć! Što je, bijedniče, nemaš novaca za biti vani, nego mene moraš gledati na svome malom televizoru crnobijelom? - poručio je Malnar i ušao u istoriju. 

Evo još malo Malnareve mudrosti i hitno vraćajte Macu na Pink!

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
7 Beograd