fbpx
Skip to main content
Baka Prase Kristina Đukić

"ON JE NEOPREZAN, HOĆE DA PRETERA!" Oglasio se OTAC Bake Praseta - Stao u ODBRANU SINU: "Uzdržite se od NAPADA!"

Foto: Instagram prinscreen/kikax3/Youtube/bakaprase
"Nisam baš za ravnodušnu toleranciju svega!"

Baka Prase, dao je u petak, 10. decembra, izjavu u Odeljenju za visokotehnološki kriminal, o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Kike Đukić.

VIDELI SU SE MALO PRED SMRT - Baka Prase otkrio: "Kika mi se zahvalila za jednu stvar!" Naučio je VAŽNU lekciju

VIDELI SU SE MALO PRED SMRT - Baka Prase otkrio: "Kika mi se zahvalila za jednu stvar!" Naučio je VAŽNU lekciju

OBJAVIO POSLEDNJU PREPISKU SA KIKOM! Baka Prase u suzama otkrio - Sve mi je OPROSTILA! Razlog njenog samoubistva NIJE internet nasilje! (VIDEO)

OBJAVIO POSLEDNJU PREPISKU SA KIKOM! Baka Prase u suzama otkrio - Sve mi je OPROSTILA! Razlog njenog samoubistva NIJE internet nasilje! (VIDEO)

BAKA PRASE PRIVEDEN NA SASLUŠANJE: Daće izjavu povodom smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić

BAKA PRASE PRIVEDEN NA SASLUŠANJE: Daće izjavu povodom smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić

Sveštenik Nenad Ilić, otac jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, oglasio se na društvenim mrežama komentarima u kojima brani sina posle napada na njega koji su usledili posle samoubistva jutjuberke Kristine Kike Đukić (21), koja je pre više od dve godine bila u sukobu sa Bakom Prasetom.

Sveštenik Ilić je najpre podelio navodnu objavu Kikine sestre, u kojoj se navodi da su u javnosti iznete laži i nagađanja u vezi sa Kikinom smrću.

- Molim vas da prestanete sa nagađanjima, lažima i dezinformacijama, da prestanete da gradite karijere na ovako tragičnom događaju. Obraza nemate kad prosipate budalaštine i neistine i dajete sebi za pravo da donosite zaključke dok istraga nije završena. Sram vas bilo jer obraza nemate, po leševima gazite za malo pregleda, šako jada - piše u pomenutoj objavi koju je podelio i otac Bake Praseta.

Sveštenik Ilić je uz taj post podelio i svoj komentar.

Baka Prase
Baka Prase
Foto:Youtube printscreen/bakaprase

- Ovo je objavila sestra mlade Kristine koja je tragično završila svoj život. Ovo u medijima ne nalazi mesto. A sve je rečeno. Ne bih sad ništa potanko objašnjavao usred atmosfere linča koji postaje sve češće sredstvo pražnjenja frustracija velikog broja ljudi i materijal za medijske hijene. To ću ostaviti za vreme kad se prava priča o tužnom događaju objavi - napisao je sveštenik Ilić.

Ilić je dodao da "od sve ove muke" ne može, a da se ne začudi "koliko samo agresivnih boraca (uglavnom više borkinja) protiv agresije u komunikaciji ima".

- Pa, to vređa i baca munje, povremeno i psuje, sa željom da se to nikako ne dešava. Izvinjavam se zbog toga što moram ponešto da brišem. Nisam baš za ravnodušnu toleranciju svega - napisao je Nenad Ilić.

Ilić se zatim u komentarima upustio u razgovor sa pratiocima koji su komentarisali njegovog sina i sukob koji je pre nekoliko godina imao sa Kikom Đukić. Mnogi su najneobičnije teorije zavere: od toga da su napadi na Baku Praseta počeli "posle jedne posete Dečanima", pa sve do toga da je svemu uzrok jedna šala Baka Praseta na račun predsednika Aleksandra Vučića.

Sveštenik Ilić je sve te teorije uzdržano komentarisao.

- On (Baka Prase) je bujan i neoprezan, hoće da pretera, ali povremeno se zaista vidi neka koordinisanost napada (na njega). Nemam dovoljno podataka da sam siguran odakle potiče. Mislio sam da je makar toliko s moje strane za sada potrebno. Rekao sam da neću sad komentarisati ceo slučaj, u stvari fenomen, ali zbog toga molim i da se komentatori uzdrže od napada na mog sina. Ima ih dovoljno na drugim mestima - branio je sveštenik Ilić svog sina.

Ilić je na kraju poručio da "uskoro mora ipak da se ispriča šta se sa tom devojkom zaista dogodilo".

- A što se tiče pljuvačine, ne može međ današnjim Srbima drugačije - napisao je sveštenik Ilić.

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd