fbpx
Skip to main content
Jasna Milenković Jami

Bila je hit 90-ih, "Šibicu" i sada svi pevaju a ŠOKIRAĆETE se kada vidite kako Jami DANAS IZGLEDA!

Foto: Youtube printscreen/Jami Official
Ozbiljna transformacija.

Jedna od najtraženiih pevačica devedesetih godina prošlog veka kod nas svakako je bila Jasna Milenković Jami. Njeni hitovi "Šibica" i "Čokolada" i danas pevaju sve generacije, a koliko je Jami bila popularna i atraktivna govori i dobro poznata priča da je zavela i nekadašnjeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. 

- Ja sam bila jedna od najpopularnijih pevačica u zemlji. On u tom momentu doživljava političko uzletanje koje nije moglo da se zaustavi - rekla je pevačica svojevremeno u emisiji "Bulevar B92" i dodala:

Ljuba Perućica imao SAOBRAĆAJNU NEZGODU, a potom je uradio NEŠTO što je ŠOKIRALO SVE! (FOTO)

- Ako je hladno vreme i sneg, ne mogu ja kolima za Podgoricu. On je zato slao helihopter i mali avion po mene. Veoma lako sam i brzo stizala na dešavanja koja su tamo bila. Ja kad dođem tamo oni kažu "Evo ga, stigao je naš dragulj". Jednostavno, ja sam bila njihova miljenica, neko ko je apsolutno mogao da zadovolji njihov ukus, pogotovo pevački - rekla je ona. 

ISPLIVAO DOKAZ! Lukas je zaređao mnogo ŽENA nakon razvoda, a sada je i Sonja NAŠLA DEČKA! (FOTO)

Dvadeset i kusur godina kasnije, Jami se poprilično promenila. Zadržala je plavu kosu i šiške, ali ono što svi komentarišu kada je ugledaju na nekim javnim događajima jeste da izgleda mlađe nego tada, što je posledica estetskih korekcija. Po mišljenju mnogih, Jami je preterala sa "doterivanjem", a kako se vama čini?

Jami
Jasna Milenković Jami
Foto: Srbija Danas

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd