Skip to main content
Kristina Radenković

BOLELO JE: Voditeljka "Slagalice" iskreno o MALTRETIRANJU koje je proživljavala

Foto: Srbija Danas
Celokupna priča dobila je neočekivan obrt.

Kristina Radenković, voditeljka popularnog kviza "Slagalica", podelila je sa novinarima portala "Srbija Danas" svoje iskustvo iz detinjstva. 

Kristinu već svi znaju kao voditeljku Slagalice, a ovako izgleda njena JAČA POLOVINA (FOTO)

Radenkovićeva je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Celokupno iskustvo na nju nije ostavilo štetne posledice, ali kako lepa voditeljka tvrdi bilo je bolno. Nekoliko godina nakon proživljenih maltretiranja, uspela je da se suoči sa nasilnikom.

IŠLA POD NOŽ? Ljubitelji Slagalice OŠTRO iskritikovali lepu voditeljku! (VIDEO)

- Imala sam iskustva u detinjstvu sa nasiljem. Konkretno, jedan dečko me maltretirao. Zanimljivo je da smo se pre par godina videli u izlasku. On sada radi kao socijalni radnik, verovali ili ne... Sve sam mu sasula u lice jer je bio nasilan i mnogo me nervirao. Kao klinka sam bila štreberka, mnogo sam volela da učim, pa sam ga zbog toga jako nervirala, pa me on gađao grudvom, otimao mi sendvič. Posle cele nedelje skupljam za topli sendvič, to nikada neću zaboraviti, a on uzme, pa mi odlomi pola... To kod mene nije bilo baš strašno, ali je bolelo. Vređali su me zbog proteze, zuba, zadnjice... Deca umeju da budu zla, ali mislim da se to rešava kod kuće. Svako dete je slika svojih roditelja. Ako dete trpi nasilje kod kuće, ono će izaći i tu agresiju usmeriti na drugu decu - izjavila je Kristina.

kristina-radenkovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Poznata voditeljka dala je i svoje viđenje kako da se stane na put vršnjačkom nasilju.

- Živimo u takvom vremenu kada može o tome da se govori, pre nije moglo, niste imali kome da se požalite. A sada odmah u novine, na sve portala, sliku nasilnika u medije, pa da vidimo da li njegovoj mami i tati prija da im se sin slika za crnu hroniku.

NEMOJ, BOLI ME: Procureo šokantni snimak Maše Terzić i nepoznatog momka koji je MUČI (VIDEO)

Kristina Radenković je aktivna na društvenim mrežama, pa je kao i većina javnih ličnosti imala problema sa negativnim komentarima i uvredama od strane pratilaca. 

SNAŽNA PORUKA: Maloletnik vređao Seku, a ona se obratila njegovim roditeljima - evo KAKO (FOTO)

- Internet nasilje ne možete da zaustavite. Na primer, za mene su pisali da sam ružna, da imam noge k'o fudbaler, da izgledam kao da me voz udario po sred lica, eto to su neka vređanja... Sve što pročitate vas zaboli, pogotovu ako nešto nije istina, ali naučite da živite sa tim. Taj neko piše u nadi da će to neko pročitati i u nadi da će uspeti da vas povredi, to tog čoveka čini srećnim... Time smo sve rekli o tome ko to piše, a toga i takvih će uvek biti - zaključila je Radenkovićeva za naš portal.

U okviru našeg projekta LOG OUT nasilje, koji se realizuje u saradnji sa Gradom Beogradom, a usmeren je na prevenciju i suzbijanje posledica digitalnog nasilja, u narednim mesecima imaćete priliku da se informišete o tome kako da ostanete bezbedni na internetu, na šta treba da obratite pažnju, kako da uočite zlostavljanje u digitalnom svetu i da steknete mnoštvo drugih korisnih znanja koja će pomoći da u Srbiji rastu bezbedna deca.

Podržite nas, jer zaštita dece zavisi od svih nas!

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd