Skip to main content
foto

BOLEST SE PROŠIRILA: Ćerka našeg omiljenog pevača BOLUJE OD RAKA, moli za pomoć - TUGA VEĆ USLEDILA

Foto: Facebook printscreen
Svako ko je u mogućnosti, više je nego dobrodošlo.

Pevač Nino Rešić ostavio je neizbrisiv trag na našoj estradnoj sceni, a sada njegova najstarija ćerka bije životnu bitku.

DARKO LAZIĆ ŽELI DA PRIKRIJE TRAGOVE NESREĆE: Svuda gde mu je ostao OŽILJAK, pevač će uraditi OVO!

Naime, Amela Omerović saznala je da boluje od opake bolesti. Nakon dijagnoze raka štitne žlezde i primljenih hemoterapija, njeno zdravstveno stanje je takvo da lečenje zahteva dodatne hemoterapije za koje ona nema dovoljno novčanih sredstava.

Na sajtu "gofoundme" koji za cilj ima pomoć obolelima iz celog sveta, Amela je objavila svoj problem i započela prikupljanje dobrotvornih priloga.

TEŠKA NOĆ ZA KIJU: Na snimanju se IZNENADA i sasvim nenadano desilo OVO! Auh, biće bolje... (VIDEO)

- Ovo je najteža stvar koju moram da uradim, ali u ovom trenutku nemam drugog izbora. Ja sam majka troje dece koja je imala dijagnozu raka Tiroidne (štitne) žlezde pre 8 meseci. Prošla sam nekoliko hemoterapija, ali mi se rak proširio. Moj suprug je samozaposlen, tako da imamo privatno osiguranje koje to ne pokriva. Sve što smo dobili od porodice i kredite iz banke, vrlo brzo smo iscrpeli. U ovom trenutku se nadam da ću dobiti neku pomoć od mojih prijatelja i dobrih ljudi, da nastavim ovu borbu i da mogu da platim medicinske račune. Zahvaljujem se svakom unapred - napisala je Amela na humanitarnom sajtu.

Siku pogledajte klikom OVDE.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
11 Beograd