fbpx
Skip to main content
Žika Nikolić

BOMBA: Emisija "Šarenica" OSTAJE na RTS-u, ali je NEĆE voditi Žika! Evo ko dolazi UMESTO njega! ŠOK!

Foto: Youtube Printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Svi u čudu!

Žika Nikolić je, kao što je poznato, odučio da, posle više decenija, napusti RTS i pređe na TV Pink, a na Javnom servisu je, kako saznaje Alo, dobio naslednika! 

Pevala je "Dečko, ajde oladi" sa Nešom Leptirom, predstavljala nas na Evrosongu, a onda NESTALA! Evo GDE je i kako SAD izgleda Lidija Asanović (VIDEO)

Prema pisanju dnevnog lista, emisija "Šarenica" će ostati na RTS-u, a nastaviće da je vodi Milan Popović, voditelj Javnog servisa, koji je trenutno angažovan na projektu "60 najlepših narodnih pesama". 

SLOBODA ILI NATAŠA? Evo kako izgleda prva žena Vojina Ćetkovića - koja više nije ovde... (FOTO)

Milan Popović
Milan Popović
Foto: Youtube printscreen/RTS Gost - Zvanični kanal

- Žika je ostavio lični pečat emisijom "Šarenica" ali rukovodstvo televizije želi da zadrži taj format koji je svakog vikenda privlačio milione gledalaca. S obzirom da je Popović vodio različite emisije i pokazao da odlično poznaje naarodnu kulturu, nadležni sa RTS-a smatraju da bi on bio najbolji izbor - izjavio je izvor lista upućen u celu priču. 

Žika Nikolić kaže da je zadovoljan izborom novog voditelja: 

- Nisam znao da mi je on naslednik, ali super. Zaista mislim sve najlepše o njemu. 

Žika, međutim, naglašava da će naziv emisije morati da se promeni: 

- Glupo je da Milan radi "Žikinu šarenicu". Mogu da mu preporučim jedan lep naziv za emisiju, a to je "Moj Milane, jabuko sa grane". 

Popović kaže da je za informaciju da će biti novi voditelj popularne emisije čuo od kolega sa RTS-a, ali da to još nije zvanično potvrđeno. 

Žika Šarenica
Foto: Srbija Danas

- Svi nagađaju i pretpostavljaju da ću ja biti voditelj, jer je logično da budem, pošto poznajem celu Srbiju. Imam, međutim, mnogo posla. Koliko sam upućen, to se uopšte ne zna. Žika i ja smo super, i vidim da je ovo vrlo zanimljivo, pa je cirkus oko toga. 

Upitana da se oglasi na ovu temu, Olivera Kovačević, urednica zabavnog programa RTS-a, nije ni potvrdila ni demantovala saznanja dnevnog lista: 

- Milan Popović vodi emisiju "60 najlepših narodnih pesama" i još nismo doneli odluku. To je sve što mogu da kažem. 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd