fbpx
Skip to main content
Ceca, Buba i Jala

BUBE, ŽDRALE, ZLAJE... Novi RAT NA ESTRADI?! Žestoke PROZIVKE; Ceca NEMA HIT već 20 godina

Foto: TV Pink printscreen/TV Prva printscreen
Au!

Folk Zvezda Nada Topčagić žaili za prošlim vremenima kada su se svi pevači iskreno družili na turnejama obilazeći svet. Ona smatra da se tada muzika mnogo cenila, čak mnogo više nego danas jer su autori i kompozitori pravili pesme koje se slušaju i dan danas.

Nada tvrdi da čak ni velike zvezde poput Cece i Čole nemaju hitove već 20 godina, a što će brojni fanovi ovih mega zvezda dočekati na nož:

JAVLJENO JOJ OD SPOLJA - DRAGANA MITAR U ŠOKU Pavle kaže da je VOLI, a sad je procurila NJEGOVA TAJNA

JAVLJENO JOJ OD SPOLJA - DRAGANA MITAR U ŠOKU Pavle kaže da je VOLI, a sad je procurila NJEGOVA TAJNA

- Istina je da sam odbijala brojne hitove koj su posle snimili Miroslav Ilić, Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik. Odbila sam ih jer mi se u tom momentu nije dopadalo. Nikada nisam volela da se hvalim time, ali zaista tako jeste - tvrdi Nada a onda dodjae i svoje mišljenje o savremenim autorima i stilovima muzike:

Sada je u vezi sa Zerinom Hećo, a bio je punih deset godina u vezi sa ovom LEPOTICOM! (VIDEO)

Sada je u vezi sa Zerinom Hećo, a bio je punih deset godina u vezi sa ovom LEPOTICOM! (VIDEO)

- Ko god se priklonio Bubi, Džali, Rasti, Prali nije uspeo. Novo je vreme, došli su neki novi klinci, međutim svi ti klinci vole muziku iz mog vremena, pesme koje je Vukas pravio su se povampirile. Da bi napravio nešto novo bore se da budu Bube, Ždrale, Zlaje, ali ne polazi im za rukom. Svi kompozitori bi da napravimo nešto novo. Počnimo od Cece, Željka Joksimovića, Zdravka Čolića... Svi pokušavaju da prave i snimaju, ali nemaju hit već 20 godina... Dobro, nije baš 20, ali nema šta ko da im ponudi kvalitetno. Koji hit ima Čola? Reci ti meni? - bila je direktna Nada, previdevši da ove zvezde već godinama u vrhu, čak i sa novim pesmama.

nada topcagic
Foto: Srbija Danas

Nado, preslušaj "Ljubavi" "Turbulentno" "Milimetar" "Okano" i mnoge druge, ne može se reći da baš nisu hitovi, zar ne? Takođe, Buba i Jala nižu hitove koji su zapalili omladinu, tako da se ne može reći da su Ždrale i Prale.

Kako će estrada reagovati na Nadine reči ostaje da vidimo, ali nema sumnje da će biti "veselo"

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Darko's picture

Darko

Lepo reče žena sve.

0 | 0

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
27 Beograd