fbpx
Skip to main content
Bogdana Ražnatović, Veljko Ražnatović, Ceca Ražnatović

"VIŠE OD POLA ULICE JE NJIHOVO!" Komšije otkrile kako žive Rodići i šta je Ceca napravila za sina i snaju!

Foto: Srbija Danas
"To je sada velika firma."

Ekipa jednog našeg dnevnog lista bila je u poseti Titelu, varošici u kojoj živi bokser Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i njihovim sinom Željkom.

U ovom mestu žive Bogdanini roditelji, sestra i baka, ali u drugoj kući.

Leto požuri - najlepše letnje cipele jedva čekaju da ih prošetamo!

Leto požuri - najlepše letnje cipele jedva čekaju da ih prošetamo!

PALI VRELI POLJUPCI - Mina i Mišel na korak do OZVANIČENJA VEZE: Konačno će je PRIZNATI kao devojku?

PALI VRELI POLJUPCI - Mina i Mišel na korak do OZVANIČENJA VEZE: Konačno će je PRIZNATI kao devojku?

"DALEKO IM LEPA KUĆA!" Kija prgovorila o JAVNOJ PREVARI, pa priznala šta misli o Tari: "NEZRELA JE..."

"DALEKO IM LEPA KUĆA!" Kija prgovorila o JAVNOJ PREVARI, pa priznala šta misli o Tari: "NEZRELA JE..."

Ljudi iz varošice imaju da kažu samo reči hvale za porodice Rodić i Ražnatović, a bliska komšinica je otkrila detalj o Veljku koji niko nije znao.

- Divni su, druže se i sa našom decom. Veljko često prolazi ovuda, jako je kulturan i fi n. Ima velike pse, znaju da budu glasni i laju, pa uvek pita najbliže komšije da li im to smeta. Komšinica do njih mu je jednom prilikom izjavila kako voli pse, ali da joj se ne sviđaju ti ogromni psi, kao što su njegovi, već da bi ona volela malu kucu. Veljko joj je nakon nekoliko dana kupio malog psa, mislim da je maltezera uzeo. Ona se toliko vezala za njega i mi nismo mogli da verujemo da je on toliko fin - ispričala je komšinica koja živi u blizini i često ima kontakt sa Rodićima.

Kasnije su videli i komšiju čije dvorište gleda na Veljkovo, pa svakog dana mahnu jedan drugom kada se ugledaju.

- Veljko je kao čovek odličan, kao komšija je super. Uvek se javi, popriča, nije uobražen nimalo. Cecu slabo viđam. Meni se čini da on mnogo trenira, jer u kući ima salu za trening i teretanu. Najčešće je sa kerovima, ima dosta pasa, preko trideset, imao je i više. Mirko Šijan (izabranik Bojane Rodić, prim. aut.) je svoje pse odveo, jedno vreme su ih zajedno držali i čuvali. Veljko ima i dresere za pse. Veljkovog sina Željka svi šetaju, Bogdanina mama čim vidi nekog slobodnog radnika kaže: "Ajde malo, guraj ga" - kaže raspoloženi sused koji je upućen i u detalje poslovanja Rodića:

- Znam njihovu majku Danijelu kada je počinjala da radi, ona je čerupala piliće po selu. Posle nekog vremena su ona i njen muž Bogdan to unapredili, pa su prešli u tu kuću gore gde su sada, više od pola ulice je njihovo. Pokupovali su kuće da radnici koji nisu iz Titela mogu da žive tu. To je sada velika firma. Radnici su jako zadovoljni, Rodići su korektni poslodavci. Kupujem stalno u njihovoj prodavnici - dodaje sused.

- Bogdani i Veljku je Ceca napravila bazen, to je jako veliki plac, na kom mogu još četiri kuće da se izgrade. Napravila je to zbog malog Željka, ali ga je Bogdana najviše koristila, tako je doterala liniju posle porođaja. Veljko voli što živi u Titelu, on ne voli gužvu. Imao je jednom nesuglasice sa nekim komšijama koji su glasno puštali muziku, jer je jedva uspavao dete, pa se plašio da preglasna muzika ne probudi Željka. Nudio im je piće i šta god žele, samo da se utišaju, izgladili su to. Ipak je on Cecin sin, mogao bi da se pravi važan, ali on uopšte nije u tom fazonu. Kada se vraća iz Beograda i kada prolazi ulicom, obavezno svirne svima! Vozi i kvad, ali to samo kada ide u prodavnicu - otkrio je njihov komšija.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd