Skip to main content
Šaban Šaulić sa suprugom Gordanom

Da li su vanbračna deca poznatih usamljenija od drugih i OSUĐENA NA PROPAST?

Foto: Srbija Danas
Pojedini ih nikada nisu priznali, određeni su ostavljali svoju decu, a neki nisu davali alimentaciju...

Mnoge naše poznate ličnosti imaju vanbračnu decu.

Pojedini ih nikada nisu priznali, određeni su ostavljali svoju decu, neki nisu davali alimentaciju, a neki se zbog toga i dalje sude.

BORILE SE ZA ŽIVOT: Srpske pevačice progovorile o proživljenom PAKLU!

mina-kostic,-saban-saulic
Foto: Srbija Danas
  

Tina Ivanović

Tina Ivanović je zatrudnela dok je bila maloletna i ubrzo se udala za oca deteta. Sina Danijela rodila je sa 17 godina kojeg je napustila nekoliko meseci nakon porađaja.

- Nikada se nisam odrekla svog sina. Kada sam trebala da ga vidim, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvoljavali. Ne mogu ni sama nabrojati koliko sam puta otišla kolima do kuće u kojoj je živeo, čekala ispred i nadala se da ću ga videti. Jednom mi je to pošlo za rukom, otišla sam do kuće i on je vozio bicikl. Ja sam mu stavila novac u ruke i rekla da sam ja njegova mama. Sećam se i danas njegovog zbunjenog pogleda. Ubrzo nakon toga sam otišla u Nemačku da radim, odakle sam mu redovno slala alimentaciju.

Tina nije videla sina deceniju, a kada je porastao pevačica je stupila sa njim u kontakt i napokon su se videli. Od tada Tina sina viđa redovno o kojem i dalje finansijski brine.

OVO NISTA ZNALI: Poznajemo je kao TINU IVANOVIĆ a ovo je njeno pravo ime

tina-ivanovic
Foto: Srbija Danas

Miroslav Ilić

Već godinama traje borba između pevača Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović, koja tvrdi da je njen naslednik Devin ujedno i sin poznatog pevača, dok Ilić pokušava da dokaže suprotno.

Devin je čak iz Njujorka doputovao sa majkom Mirjanom kako bi upoznao svog, kako ističe, biološkog oca, međutim pevač je to odbio i do danas ga nije lično upozano, a ni priznao.

- Devin je svestan kakav stav prema njemu ima Miroslav. Ali od toga ne odustaje jer želi da upozna oca, koji ga je video poslednji put kad je imao 18 meseci. On bi bio najsrećniji kad bi Miroslav pristao na susret - rekla je Devinova mama.

TVRDE DA JE MIROSLAV ILIĆ NJEGOV OTAC: Mirjana i Devin presrećni zbog odluke koju je doneo sud

Miroslav Ilić
Foto: Srbija Danas

Goca Božinovska

Goca je išla u srednju školu kad je zatrudnela sa kompozitorom Radetom Vučkovićem. On se, kako su mediji navodili,  kleo i njenom ocu da je u nju ludo zaljubljen mada je oženjen.

Pre nego što je shvatila šta ju je snašlo, rodila je ćerku Jelenu. Ljubav između nje i Radeta se ubrzo nakon rođenja ćerke ugasila. Nažalost Goca je bila sama, bez posla i novca. Slomljenog srca odnela je ćerku Jelenu kod svojih roditelja, koja je odrastala uz baku dok je radila. Ubrzo se udala za Zorana Šijana sa kojim je dobila dvoje dece.

- Kao mala bila sam jako nesrećna jer nisam živela sa roditeljima. Često bih imala strahove i plakala dugo u noć - priznala je Jelena Vučković u jednom intervjuu.

JEDAN OD NAJPROBLEMATIČNIJIH! Sin naše pevačice važi za MANGUPA ali ovo što je URADIO oduševljava!

goca bozinovska
Foto: Srbija Danas

Šaban Šaulić

Pevač Šaban Šaulić svojevremeno je progovorio o sinu koga je dobio nekoliko meseci pre nego što je upoznao Gocu.

- Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, sada ga ne viđam - izjavio je Šaulić pre nekoliko godina.

Najstariji sin Šabana Šaulića, Robert, jedva sastavlja kraj s krajem, a da bi imao novac za hranu i lekove, čuvao je jednog dedu.

PODVALILA MU TRUDNOĆU?! Šaban Šaulić izleteo sa bine i odmah PEVAČICU odveo kod doktora?

saban saulic
Foto: Srbija Danas

- Kad bi Šaban znao kako mu se sin muči, a pritom je i bolestan, postideo bi se. Jadničak, čuva nekog nepokretnog dedu u selu Mužlje i tako zarađuje. Nema pedeset kilograma sa sve krevetom. Pretvorio se u kost i kožu. Koliko sam čuo, teško je oboleo i jedva skupi novac za lekove. Majka mu pomaže koliko može, mada je i njoj penzija mala. Robert je mnogo dobar čovek, a dočekao je da otac neće ni da ga pogleda - rekao je Robertov komšija Milorad u jednom intervjuu i dodao:

- Šaban zarađuje milione, njegova žena i deca se voze avionima i luksuznim automobilima, a Robert vozi bicikl po Zrenjaninu. Retko kad menja i garderobu jer nema od čega sebi da je priušti. Tuga kad ga pogledaš - ispričao je komšija.

Šaban je imao tek 18 godina kada je započeo vezu s Nevenkom, Robertovom majkom. Ubrzo su raskinuli, a Šaulić je tek posle nekoliko godina saznao da ima sina. 

- Celog života sam bio fer prema tom čoveku. Prvi put sam ga video kad je imao pet godina i poneo sam se kao čovek. Nisam tražio nikakav dokaz da je moj sin. Jednostavno sam ga priznao, bez ikakvih provera. Davao sam mu novac i više nego što je trebalo. E, sad je nastao problem zato što ne želim da izdržavam čoveka koji ima 37 godina - izjavio je Šaban još 2008. godine.

ZBOG UNUKA: Šaban Šaulić UDARIO na Zvezdu! (FOTO)

Zorica Marković

Pevačica Zorica Marković rodila je sina sa samo 15 godina. Dejan, najstariji pevačicin sin uz majku nije rastao i zamerao joj je to godinama. Zorica se udala za Dejanovog oca, koji je bio harmonikaš iz kraja. Međutim, njihov brak nije potrajao. Nakon razvoda Dejan je pripao ocu, a pevačica je pobegla iz rodnog kraja Kosjerića. Sina je ponekad viđala i on je joj to tek nedavno oprostio.

MALOLETNIČKE TRUDNOĆE SRPSKE ESTRADE: Zorica Marković je imala 15 kad je rodila i to je samo POČETAK!

zorica-markovic
Foto: Srbija Danas

Stojanka Novaković Stoja

Stoja je rodila sina Milana sa 17 godina. Muž joj je u saobraćajonoj nesreći poginuo tri godine nakon braka i pevačica je ostala sama sa sinom.

- Dete i ja nismo imali šta da jedemo i sa komšinicom sam delila krompir za ručak. Uvek sam imala za sok i kafu da lepo dočekam kada bi mi došli gosti. Znala sam da sam niža klasa, ali želela sam da postanem neko. Htela sam ime i prezime i to me je guralo napred - rekla je Stojanka.

Milan je godinama živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, dok je ona ovde gradila karijeru. Kad je stekla ime i popularnost, dovela je Milana u Srbiju da živi s njom.

Pošto je završio srednju školu, ubrzo se oženio i dobio dvoje dece, pa je morao da se zaposli. Stoja mu je tada nudila pomoć, htela je da mu pokrene neki privatni biznis, da ima od čega da izdržava porodicu, ali on to nije želeo. Zaposlio se kao medicinski tehničar. Milan čak ni sada ne želi da mu Stoja finansijski pomaže, ali je prihvatio stan koji mu je kupila. 

DRASTIČNA TRANSFORMACIJA: Stoja je napravila VELIKU promenu, više NE LIČI na sebe! (FOTO)

Marinko Rokvić

Marinko Rokvić je svog vanbračnog sina Daria Rokvića zakonski priznao i prihvatio sve odgovornosti koje očinstvo nosi.

Pevač je svoju decu iz drugog braka upoznao sa prvim naslednikom, sa kojim su svi ostali u kontaktu, bez obzira na to što Dario živi u Kanadi.

- Ja sam imao super detinjstvo, dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu. Voleo bih da Nikola i Marko odrasli sa mnom i da smo bliže, ali takva je sudbina. Super je što je tehnologija napredovala, pa se često gledamo - rekao je Dario u jednom intervjuu.

MARINKO ROKVIĆ OŠTRO DEMANTOVAO: Nisam ponovo oženio Slavicu, to su budalaštine!

Marinko Rokvić
Foto: Srbija Danas

Dragan Kojić Keba

Dok u javnosti redovno ističe koliko je ponosan otac Igora i Nataše, Keba o trećem najmlađem detetu nikada ne govori.

Reč je o Ini Jevremović koju je Keba dobio sa poznatim tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Od tada je prošlo dve decenije, a pevač ćerku Inu nikada nije želeo da upozna.

Što se Ljiljane tiče, ona je sa Kebom na sudu bila od Ininog rođenja pa sve do skoro. Ljiljana je vodila bitke o dokazivanju očinstva, alimentaciji, kao i povećanju alimentacije koju je Keba izbegavao da plati.

PRAVO IZ TUŽILAŠTVA: Keba PRIZNAO da je udario devojku na pešačkom, a evo šta kaže o ZATVORSKOJ KAZNI

Keba
Keba
Foto: MN Press

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd