fbpx
Skip to main content
Kasting

JEZIVO! Poznatu glumicu (26) na kastingu BRUTALNO SILOVALA tri muškarca - Lekar je ZATAŠKAO ceo slučaj!

Foto: Youtube printscreen/novosadskatelevizija
Da se naježiš!

Nedavno objavljen film srpske glumice i producentkinje Danijele Štajnfeld samo je potvrdio ono što se godinama unazad zna - pojedini veliki moćnici filmske industrije, bilo da se njihovo ime zna ili ne, važe za seksualne predatore koji maltretiraju i uništavaju živote mladim glumicama. Iako je za sada slučaj Štajnfeld jedini u Srbiji - u Holivudu je to nešto o čemu se priča već decenijama unazad.

KAKVA KOMBINACIJA – Sandra Afrika i Milica Todorović u najnovijoj reklami osvojile srca mnogih (VIDEO)

KAKVA KOMBINACIJA – Sandra Afrika i Milica Todorović u najnovijoj reklami osvojile srca mnogih (VIDEO)

Upoznali su se na POSLU, ZALJUBILI, ali je ROMANSA vrlo brzo POSTALA HOROR, a evo i ZAŠTO!

Upoznali su se na POSLU, ZALJUBILI, ali je ROMANSA vrlo brzo POSTALA HOROR, a evo i ZAŠTO!

ROĐENA BEZ RUKU, BAVI SE SLIKARSTVOM I SPORTOM! Životna PRIČA Dejane Bačko INSPIRACIJA je za mnoge!

ROĐENA BEZ RUKU, BAVI SE SLIKARSTVOM I SPORTOM! Životna PRIČA Dejane Bačko INSPIRACIJA je za mnoge!

Ugledni američki lingvista i kolumnista Ben Zimer je u magazinu "The Atlantic" napisao tekst u kojem je podsetio na metod "casting couch" - odnosno "kauč za kasting", koji se u Americi već sto godina koristi u svakodnevnom govoru. Komad nameštaja koji je nekada bio u svakoj kancelariji, najprije u onim brodvejskim, a posle i u onim holivudskih producenata, postao je sinonim za izopačenu politiku šoubiznisa prema kojoj su moćni muškarci ucenjivali mlade glumice seksualnim uslugama u zamenu za uloge u predstavama i filmovima.

Apartman u San Francisku gde je krenuo u "lov" na mlade modele i glumice koje bi želel da okušaju svoju sreću u Holivudu. Jedne večeri je pozvao i tada dvadesetšestogodišnju Virdžiniju Rejp, koja je te večeri bila brutalno silovana od strane trojice muškaraca.

S obzirom na to da je glumica bila drogirana i u teškom zdravstvenom stanju, Šubert i prijatelji nisu mogli da se isprate iz hotela, već su pozvali hotelskog lekara koji je zajedno sa njima pokušao da zataška ceo slučaj.

Tada su glasine o promiskuitetu pratile mladu Virdžiniju za koju se pričalo da je nekoliko puta imala abortus – što je kasniji pregled lekara iz bolnice u San Francisku demantovao.

Ispotavilo se da je glumici pukao mokraćni mehur zbog brutalne i teške penetracije, ali i zbog težine Šubertovog tela koga su zvali i "Debeli Šubi".

Njena koleginica Bambina Delmont tada je ispričala američkim medijima da je Šubert silovao Virdžiniju zbog čega je njegova karijera bila upropaštena - kasnije je morao da radi pod pseudonimom, iako nikada nije sudski osuđen.

"UBODEŠ SE U VENU I DOĐEŠ SEBI" Zbog reči Dragana Marinkovića Mace mnogi će biti iznenađeni (VIDEO)

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
5 Beograd