fbpx
Skip to main content
Dara Bubamara

LAĆA POKAZAO POSLEDNJU PORUKU MARINE TUCAKOVIĆ! Dara u suzama na komemoraciji - Predosetila je da će UMRETI

Foto: E - stock/ Časlav Vukojičić
Tuga koja ne prolazi

Dara Bubamara skrhana je odlaskom prijateljice Marine Tucaković, na čijoj je komemoraciji danas i zaplakala. Ona kaže da se sa hitmejkerkom čula redovno pred njenu smrt, kao i da je Marina predosetila da joj je kraj.

- Marina je bila divna žena, najbolji umetnik na ovim prostorima. Čule smo se redovno pred njenu smrt, pošto je Laća u to vreme boravio u Novom Sadu. On i ja smo tada svaki dan išli na ručak i kafu, tako da sam se u startu čula i sa Marinom. Bila sam upućena u celu situaciju do kraja. Bila je uvek pozitivna pred kraj života. U tom periodu su ona i Laća išli u Sremske Karlovce da uživaju, šetaju, bila je nasmejana. Predosetila je da će umreti, iz neke poruke koju mi je Laća pokazao sam zaključila da je znala, ali ne mogu da vam otkrijem šta je u njoj - počela je Dara i priznala da je za nju ovo bila veoma teška godina.

NEMA, GLEDA U POD: Karleuša došla na komemoraciju Marini, PERFEKTNO odevena, jedva govori i PLAČE

NEMA, GLEDA U POD: Karleuša došla na komemoraciju Marini, PERFEKTNO odevena, jedva govori i PLAČE

- Jako teška godina... Pre svega zato što sam izgubila dosta ljudi iz porodice, preminuo mi je otac pre mesec i po dana. I moj tata je, kao Marina, predosetio smrt. Zvao je svaki dan i mene i brata telefonom, i ćutao, po celu noć. Poslednja dva dana pogotovo. Znala sam da će preminuti. Ne mogu da se pomirim sa time da mi otac nije živ, kao ni Marina. Ovo što se dešava je strašno, umire dosta kolega, glumaca... Svaki dan sam u šoku kada vidim vesti, počela sam da se bojim kad čitam novine. Nikada do sada nisam gledala vesti, a sada čim se probudim pustim TV - rekla je Dara i dodala da je njen naslednik Kosta teško podneo gubitak deke.

Dara Bubamara
Foto: E - stock/ Časlav Vukojičić

Ona je uverena da se nikada više neće pojaviti tekstopisac kao što je bila Tucakovićeva.

- Najveće hitove mi je Marina napisala. Nadam se da će Laća da nastavi njenim stopama, pošto je talentovan. Ali mislim da nju niko neće nadmašiti - istakla je pevačica.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd