fbpx
Skip to main content
Oliver Mandić

Tužilaštvo naredilo PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE! Sin Olivera Mandića se OVAKO branio na SUDU!

Foto: Youtube Printscreen/TVKopernikus
Biće saslušani svi svedoci koji su prisustvovali incidentu!

Darijan Mandić, sin popularnog pevača Olivera Mandića, osumnjičen za nasilje u porodici nad bivšom suprugom, na saslušanju kod tužioca branio se ćutanjem, ne želeći da iznosi svoju odbranu.

Mandić je ubrzo nakon što je uhapšen i poslat na izdržavanje zatvorske kazne od 30 dana, jer je prekršio hitne mere zabrane prilaska svojoj bivšoj ženi Jeleni i deci, sproveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

BOLI VAS STOMAK? Razlog je možda ovo, a rešenje je više nego jednostavno

BOLI VAS STOMAK? Razlog je možda ovo, a rešenje je više nego jednostavno

ODBACILA JE RODITELJE zbog muža, a sada je IZDRŽAVAJU i OTPLAĆUJU DUGOVE? "Odlučili su da PRODAJU PLAC!"

ODBACILA JE RODITELJE zbog muža, a sada je IZDRŽAVAJU i OTPLAĆUJU DUGOVE? "Odlučili su da PRODAJU PLAC!"

"RAT SA SAMIM SOBOM" DADO POLUMENTA O PAKLU ZBOG DROGE - SVE je probao, a sada je druga osoba!

"RAT SA SAMIM SOBOM" DADO POLUMENTA O PAKLU ZBOG DROGE - SVE je probao, a sada je druga osoba!

Nakon što je suočen sa krivičnom prijavom koja je protiv njega podneta, a u kojoj se navode detalji događaja od 9. novembra, kada je došao na adresu bivše žene, lupao je na vrata, a potom joj razlupao automobil, odlučio da ne iznosi svoju odbranu i brani se ćutanjem.

- Postupajući zamenik Trećeg osnovnog tužilaštva naložio je da se obavi psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog koje će obaviti tročlana komisija veštaka. Takođe, naloženo je saslušanje svedoka koji su prisustvovali incidentu, ali i imaju saznanja o odnosima ovo dvoje bivših supružnika - navodi izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Darijan Mandić navodno već godinama uznemirava bivšu ženu Jelenu i njihovo troje maloletne dece. Problemi koje je pravio kulminirali su 9. novembra kada je došao ispred njenog stana i navodno demolirao Jelenin automobil.

Jelena i Darijan Mandić ne žive zajedno od aprila 2018. godine kada je on napustio stan koji je u njenom vlasništvu, a u kojem su zajedno žveli. Zvanično su se razveli 10. septembra ove godine, a šest dana kasnije Jelena i njihovo troje dece preživljavaju pakao.

- Toga dana, od 19.30 do 2.30 ujutru dolazio je tri puta i zvonio, uznemiravao nas je sve u zgradi, lupao na vrata. Govorio je kako je došao da izbaci suprugu i da je zabrinut za bezbednost dece, iako svi vidimo da im je majka veoma posvećena i da su deca zdrava i napredna - ispričao je komšija ove žene ranije za domaće medije.

Darijan Mandić
Foto: Facebook printscreen

Inače, na snimku koji su komšije poslale novinarima, vidi se kako Mandić, odranije poznat po agresivnom ponašanju, prilazi automobilu "sitroen C3", najpre lomi zadnje staklo, a potom i prozore i šoferšajbnu.

U jednom trenutku opazio je policijski automobil pa se sklonio.

Policajci su se zatim popeli u stan u kojem živi bivša supruga Jelena, ali dok su joj uzimali izjavu, on je otišao u policijsku stanicu Novi Beograd, prijavio se i rekao šta je uradio, nakon čega je odveden kod sudije za prekršaje koji mu je odredio zatvorsku kaznu od 30 dana, jer je prekršio hitne mere zabrane komuniciranja i prilaska bivšoj ženi koje su mu prethodno određene.

Darijan je u julu ove godine uhapšen u stanu na Voždovcu jer je navodno pretukao svoju majku Mirjanu. Naime, Darijan je tada uhapšen nakon što je napao policajce koji su došli po prijavi nasilja u porodici od strane njegove majke Mirjane, a pušten je na slobodu posle saslušanja u Drugom osnovnom tužilaštvu, preneli su tada mediji.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SAMO U PENI Napravila sebi potpuni ugođaj, provocira više nego ikad (VIDEO)

AGONIJA I BORBA SA KORONOM - Popularna pevačica progovorila o simptomima "Nisam mogla da ustanem"

AGONIJA I BORBA SA KORONOM - Popularna pevačica progovorila o simptomima "Nisam mogla da ustanem"

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-1 Beograd