fbpx
Skip to main content
Toni Dara

SILOVANA PRELEPA DEVOJKA: Dečko Dare Bubamare šokira region, a evo ŠTA mu je istetovirano na grudima

Foto: Instagram prinscreen/rbtony1
Simbolika inspirisana grčkim mitom

Emotivni partner Dare Bubamare, izvesni biznismen Toni, ne prestaje da šokira region. Svima je bilo jasno da su njih dvoje u vezi kada su on i pevačica podelili fotografije na svojim profilima što je ukazivalo na to da se nalaze na istoj lokaciji. Ono što je mnoge iznenadilo jeste da navodno Toni nema 23 godine, već 20.

Pohađao je privatnu školu koja nije bila nimalo jeftina, a ogromno bogatstvo uživa zahvaljujući svom ocu. Prema saznanjima izvora bliskog sadašnjem dečku Dare Bubamare, njegov otac je ugledni biznismen koji drži restorane širom Italije. Samim tim se i Toni iz Šida, gde je živeo, preselio za Italiju kako bi mogao da pomaže ocu, pisali su domaći mediji.

Ako se OVAKO budete ponašali ostaćete BEZ PRIJATELJA

Ako se OVAKO budete ponašali ostaćete BEZ PRIJATELJA

Dara i Toni dugo nisu želeli zvanično da potvrde svoju vezu, ali pevačica je danas objavila na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj se ljube, tako da, dileme više nema (detaljnije OVDE).

Pored godina, retkih informacija iz privatnog života, Darin mlađani dečko privlači pažnju svojim fizičkim izgledom i brojnim tetovažama.

Posebno mesto zauzima mitska Meduza koja je iscrtana preko čitavih Tonijevih grudi.

Koja je simbolika ove tetovaže?

U grčkoj mitologiji, Meduza je čudovište u ženskom obliku. Njen pogled je bio smrtonosan i bio bi okamenjen svako ko bi je pogledao u oči. Imala je zmije umesto kose, krila, ogromne zube, kandže i isplažen jezik. Na kraju mita, Meduzi je odsekao glavu heroj Persej, koji je nakon toga koristio njenu glavu, koja je zadržala sposobnost da pretvara posmatrače u kamen, kao oružje dok je nije dao boginji Atini da je stavi na svoj štit U klasičnoj antici slika Meduzine glave se pojavila u napravi za odvraćanje zla poznatoj kao Gorgoneon. 

Meduza je rođena kao devojka nežnih crta lica i zlatne kose, koja je posvetila svoj život celibatu u službi boginje Atine. Uprkos tome, njenoj lepoti nije mogao odoleti bog Posejdon, koji je ušao u Atinin hram i sastao se sa Meduzom. Postoje dve teorije o tom njihovom susretu. Prema jednoj teoriji, Posejdon je silom zgrabio devojku i oduzeo joj nevinost, dok prema drugoj, Meduza je prihvatila njegovo udvaranje i prepustila se strastima, da je na kraju pristala i da se uda za njega. U oba slučaja, Atina je to shvatila kao vid nepoštovanja i odlučila da je kazni, tako što je proklela zastrašujućim izgledom.

Imate problem sa kožom? Uz ovaj NEVEROVATAN TRIK rešite se AKNI zauvek!

Imate problem sa kožom? Uz ovaj NEVEROVATAN TRIK rešite se AKNI zauvek!

A OD ĐANIJA... Pevačeva snajka pokazala skupoceni poklon koji je dobila za venčanje, a evo šta misli o svekru i svekrvi! (VIDEO)

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd