fbpx
Skip to main content
Zvezde Granda

DEDA MRAZE - NISI POTREBAN Pobednik Zvezda Granda POSTAO TATA drugi put! Vidite KAKO se zove devojčica

Foto: Instagram printscreen/leni_wolfy - YT printscreen/Zvezde Granda Specijal
Čestitke.

Rode na estradi ponovo - i to pred Novu godinu! Kao dar za praznike, pevač Aleksa Perović, pobednik "Zveda Granda" i učesnik serijala "X faktor", i njegova izabranica Jutjub zvezda Milica Perović, postali su drugi put roditelji. Deda Mraz u njihovom slučaju i nije potreban - oni su najlepši poklon već dobili!

Kako saznaje portal "SrbijaDanas.com", par je ponovo dobio ćerkicu, a mama i beba se dobro osećaju nakon porođaja. Devojčica je dobila ime Srna.

Aleksa i Milica Perović
Aleksa i Milica Perović
Foto: Srbija Danas

Milica je pred odlazak u salu za porođaj u GAK "Narodni front" na Instagram storiju poručila da je konačno došao trenutak da njena naslednica ugleda svetlost dana.

- Najdraži moji, dakle, familijo, prijatelji, kolege, poznanici i nepoznanici, konačno je moja mameća torba spakovana, a ja mogu da se pravim važna jer idem da dovedem na ovaj svet sestru mom Mesecu. Ovom gospodinu sa fotografije stiže još jedna ćerka. Jednoj je apsolutni centar Univerzuma, ne sumnjam da rađam još jedno takvo dupe. Aleksa, čuvaj mi Mićka. Hvala ti na ovome. Volim te. Pozdravlja vas ova keva ovde. P. S. Anđeli moji, znam da ste uz mene. Znam da me čuvaš, osetim te. Zato mogu. Zato hrabro, sa osmehom i sa najvećom ljubavlju na svetu - napisala je Milica uz zajedničku fotografiju sa suprugom pred odlazak u porodilište.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
1 Beograd