Skip to main content
foto

DELIO JE SAVETE PRED SMRT: I on je potresao sve pričom o TUŽNOM susretu sa Šabanom 10 DANA PRE POGIBIJE

Foto: Instagram printscreen
Auh...

Radišu Trajkovića Đanija vest o pogibiji Šabana Šaulića ostavila je u šoku i  suzama. Potresen, progovorio je o svom "ćaletu", kako ga je zvao, te se prisetio dana kada su se poslednji put sreli, ne znajući da ga od tada više neće videti. 

- Videli smo se pre 10 dana na aerodromu na kratko i to je poslednja Šabanova slika koju pamtim. Gledao sam ga kao oca, a on mene kao sina. Zvao me je 'mali', a ja njega 'ćale'. Savetovao me je da budem gospodin i šta da radim, a šta ne. Sad me je ostavio slomljenog srca i krila - izjavio je Đani. 

Kao i većina pevača, Đani je strašnu vest o pogibiji voljenog prijatelja i kolege u teškoj saobraćajnoj nesreći čuo u inostranstvu, a odmah po sletanju u Beograd uputio se u dom Šaulića.

ILDA SVA OTEČENA, UVIJENA U CRNO Bleda kao krpa, suze same teku! Ovo je PRVA SLIKA Šabanove mezimice!

ILDA SVA OTEČENA, UVIJENA U CRNO Bleda kao krpa, suze same teku! Ovo je PRVA SLIKA Šabanove mezimice!

Inače, Đani i Šaban su se poznavali više od 20 godina i bili su izuzetni prijatelji. Proveli su bezbroj noći zajedno i dočekivali jutra u kafani.

- Ćale je bio najveći boem na svetu. Smejali smo se i plakali zajedno uz konjak, špricer ili pivce koje sam uz njega naučio da pijem meraklijski. Voleo je život, da vidi lepotu, lepe žene i porodicu i decu iznad svega. O svemu smo pričali i bio sam presrećan što sam bio njegov prijatelj. On nije mogao sa svakim, a svako ga je cenio. Birao je društvo i znao je da ustane ako mu neko ne odgovara. Teške i naporne ljude nije mogao da istrpi - priča Đani, dok mu naviru sećanja o tragično preminulom pevaču.

- Njegove pesme će živeti večno, ali niko neće znati da ih peva tako kao što je on umeo, lako i pitko. Koncert u Areni posvećujem njemu - zaključuje plačući on.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd