fbpx
Skip to main content
tanja savic

DO SADA JE ĆUTALA: Mužu Tanje Savić preti i do 30 GODINA ROBIJE zbog otmice dece

Foto: Srbija Danas
Poslata prijava i našoj i australijskoj policiji.

Pevačica Tanja Savić je posle četiri meseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa. Jovančević bi zbog kidnapovanja dečaka mogao da bude osuđen na čak 30 godina zatvora, tvrdi izvor blizak pevačici.

Pevačica je od maja pokušavala na miran način da reši spor sa mužem kako on ne bi snosio posledice, ali je sada odlučila da se bori za decu po svaku cenu.

- Dušan je odveo decu u Australiju bez Tanjine saglasnosti. Ona je bila ubeđena da će rešiti problem, međutim od kada joj je zabranio čak i da se čuju telefonom, pevačica je očajna. Prijavila ga je u našoj policiji, a njen advokat je poslao prijavu i australijskoj policiji. Ministarstvo spoljnih poslova i Ministarsvo pravde je upoznato sa njenim slučajem i uradiće sve da joj se deca vrate - kaže sagovnornik blizak Tanji Savić.

tanja-savic
Foto: Srbija Danas

On naglasašava da su u Australiji žene veoma zaštićene i da bi Tanja dobila svoju decu u roku od nekoliko dana. Poblem je, kako navodi izvor, što su mališani njihovi državljani, a pevačica želi sa decom da živi u Srbiji.

- Tanja nema ni želje ni novca da živi u Australiji. Zato će podneti zahtev da dobije starateljstvo nad decom i da joj bude omogućeno da ih dovede u Srbiji. Ona ima dokaz da su deca oteta jer su imala boravište u Beogradu, išla su ovde u školu, bila su i zdravstvenom sistemu. Dušanu preti od šest do 30 godina zatvora, a moraće da plati i kaznu od 25.000 dolara. Osilio se, jer je mislio da će Tanja doveka ćutati - zaključuje sagovornik.

JEZIVO! Poznati srpski pevač UPUCAN! Morali su da mu odstrane DVA ORGANA, ovo su svi DETALJI

JEZIVO! Poznati srpski pevač UPUCAN! Morali su da mu odstrane DVA ORGANA, ovo su svi DETALJI

"GOSPODI POMILUJ! SRAMNO JE..." Seka Aleksić JAVNO podržala Tanju Savić "Kakav je to roditelj...?"

"GOSPODI POMILUJ! SRAMNO JE..." Seka Aleksić JAVNO podržala Tanju Savić "Kakav je to roditelj...?"

"MORALA SAM DA SE UDAM I RODIM DECU...!" Isplivali DETALJI BRAKA Tanje Savić: "Ili se BORIŠ, ili UMREŠ!"

"MORALA SAM DA SE UDAM I RODIM DECU...!" Isplivali DETALJI BRAKA Tanje Savić: "Ili se BORIŠ, ili UMREŠ!"

Tanja Savić potvrdila je da je krenula u rat za starateljstvo nad svojom decom:

- Ćutala sam četiri meseca i nisam htela da iznosim u javnost privatne detalje, ali sada sam morala da tražim pomoć. Govore mi ljudi što ne odeš po svoju decu, ali ne mogu tek tako da odem u Australiju i da ih dovedem u Srbiju. Ja čak nisam ni njihov državljanin. To bi onda značilo da sam ja sinove otela od Dušana. Tražila sam pomoć i od naše države, ali i od australijske i sada čekam njihovu pomoć - kaže Tanja zadržavajući suze.

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Ona je svesna da njenom mužu preti velika zatvorska i novčana kazna, ali više za to ne mari:

- Moj suprug je uradio nešto najgore što može jednoj majci da se uradi - oduzeo mi je decu. To nije smeo da radi jer nije ljudski, ali i kažnjivo je zakonom. Ja sam sve htela da uradim za njega, štitila sam ga, ali prešao je granicu.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
21 Beograd