fbpx
Skip to main content
Lepa Breka, Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović

ZARAĐUJE MILIONE, A OSTAVLJA 50 DINARA BAKŠIŠA: Evo ko su najveći džekovi na estradi, a ko je STIPSA

Foto: Srbija Danas/ E-stock/Č. Vukojičić
Niste mogli ni da pretpostavite

Estradnjaci su puni para a neki kusur uzimaju do dinara, dok neki čašćavaju sve redom.

Pevači naše estrade puni su para, ali neki od njih su velike stipse i kusur uzimaju do poslednjeg dinara. Baš to se priča za Lepu Brenu, za koju kažu da "ima zmiju u džepu". Kažu da je jednom porodicu povela na odmor na Maldive, ali da je svako od njih platio svoj deo. Govore i to da ona navodno večeru plati petsto evra, a ostavi samo pola evra bakšiša.

GOLIŠAVI SNIMAK JELENE KARLEUŠE U AKCIJI! Gore - dole... KRIŠOM SNIMLJEN! Neumorna je! (VIDEO)

GOLIŠAVI SNIMAK JELENE KARLEUŠE U AKCIJI! Gore - dole... KRIŠOM SNIMLJEN! Neumorna je! (VIDEO)

ZATRPANA GOMILOM EVRA: Muškarac opsesivno vadio novac i "kitio" Teu Tairović na nastupu! (VIDEO)

ZATRPANA GOMILOM EVRA: Muškarac opsesivno vadio novac i "kitio" Teu Tairović na nastupu! (VIDEO)

"IŠAO MI JE NA ŽIVCE! I TO BAŠ IZRIČITO!" Barbara Bobak progovorila o upoznavanju sa Darkom Lazićem

"IŠAO MI JE NA ŽIVCE! I TO BAŠ IZRIČITO!" Barbara Bobak progovorila o upoznavanju sa Darkom Lazićem

Takođe, jedna devojka je svedočila i da je bila u frizerskom salonu i očima gledala kako je pevačica uzela kusur do poslednjeg dinara.

- Skoro je bila jedna bezveze situacija sa njom, ovo je veliki kraj, ali ipak se svi znamo. Sedela sam u jednom frizerskom salonu i čekala svoj red, na jednoj od stolica sedela je Lepa Brena. Iskreno, ja sam bila oduševljena, htela sam da je zamolim da se slikamo, ali hvala Bogu pa sam ostala da sedim jer sam uspela da shvatim kakva je zapravo. Ona je gledala u telefon i malo pričala sa frizerkom koja se potrudila oko njene frizure. Kada je završila, ustala je i ostavila joj tačnu cifru koliko košta usluga, uredno je sačekala kusur i pokupila čak i novčaicu od 10 dinara, ja sam ostala u šoku. Frizerka se ljubazno zahvalila i ispratila je, čini se da nije bila iznenađena ovim postupkom Lepe Brene - otkrio je izvor za "Kurir" i dodao:

Lepa Brena
Lepa Brena
Foto: Srbija Danas

- Kada sam završila u salonu sela sam u obližnji kafić gde me je čekala drugarica. Počnem ja njoj da prepričavam kakav sam zapravo utisak stekla o Breni, a u naš razgovor se uključio tada i konobar. On je počeo da se smeje i pitao me šta se čudim, kaže da je poznato da Brena ima zmiju u džepu i da je najveći bakšiš koji od nje može da se dobije 50 dinara.

Ako je suditi po rečima Lepog Miće, u istu kategoriju spada i Miloš Bojanić.

- Bio sam sa prijateljima gost kod njega u Baošićima. Sećam se da su tu bili i Viki Miljković i njen muž Dragan Tašković Taške. Miloš je otišao da roni, vratio se tek posle nekoliko sati, dok smo mi sedeli s njegovom ženom Brankom. Kaže mi drugar: "Sad će sigurno da donese svežu ribu, pršutu, sir..." A on nas je poslužio pilećim paprikašem na 40 stepeni! Sećam se njegove rečenice tada: "Nema ništa bolje od kašike!" - kazao je pevač 2019. godine.

S druge strane, najveći džek bio je Džej Ramadanovski i ne postoji osoba sa estrade koja može da tvrdi drugačije. U istu kategoriju spadaju i Ceca Ražnatović ali i njena ljuta rivalka Jelena Karleuša.

Ceca Ražnatović
Foto: Youtube Printscreen/ RTV Pink Official

Dok Ceca svojim kolegama ustupa svoj muzički studio da bez ikakve nadoknade snimaju pesme, Karleuša svoju skupocenu garderobu deli spremačicama, a prijatelje i njihovu decu obasipa skupocenim poklonima.

Međutim, ono što je sigurno jeste da su svi ljudi sa naše estade uradili mnogo humanitarnih koncerata i učestvovali tamo gde su najpotrebniji.

Podsetimo, Jelena Karleuša je i koncert za doček Nove godine radila besplatno, kao poklon svom rodnom gradu.

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd