fbpx
Skip to main content
Verica Elena

Nakon ritaula sa MENSTRUALNOM KRVLJU, kćerka Verice Rakočević otišla iz Srbije zbog paganizma

Foto: Srbija Danas/Instagram/elenakaraman
Molila se za sva živa bića na planeti

Elena Karman Karić, skoro svakodnevno na Instagramu ispisuje mudrosti u vezi sa svojim spiritualnim uverenjima, čime privlači veliku pažnju na društvenim mrežama. Rituale najčešće izvodi u svom dvorištu u Kosmaju, a ovog puta je otputovala u Norvešku kako bi se našla sa istomišljenicima, gde je nastao neobičan video.

U snimku koji je objavila na Instagramu ona pored vodopada, okružena snegom, udara u bubanj i, kako sama kaže, šalje molitve za sva bića na planeti.

Ako se OVAKO budete ponašali ostaćete BEZ PRIJATELJA

Ako se OVAKO budete ponašali ostaćete BEZ PRIJATELJA

- Danas smo ujedinjeni u svetoj globalnoj ceremoniji koja je deo okupljanja 1.000 boginja globalne mreže, mnoge sveštenice iz celog sveta, izveli ritual zahvalnosti Majci boginji i doprineli dolasku Uzvišene ženstvenosti i Svetog balansa na našu prelepu planetu koju zovemo Zemlja. Ja sam postavila svoj oltar na mnoga mesta širom planete, ali ovaj je apsolutno oduzeo moj dah svojom moći svetih voda koje izviru iz utrobe Zemlje. U severnim zemljama, dupoko ukorenjenim u moj sever, osetila sam da elementi Zemlje u mojim kostima šalju molitve za sva bića kako bismo svi mogli da hodamo putem lepote -  napisala je Elena pored snimka.

OVO JE UNUK VERICE RAKOČEVIĆ: Kada vidite ČIME se bavi, sve će vam biti jasno! (FOTO)

OVO JE UNUK VERICE RAKOČEVIĆ: Kada vidite ČIME se bavi, sve će vam biti jasno! (FOTO)

ELENA KARIĆ IZVODI PAGANSKI RITUAL: Zapalila baklje - Praktikuje spiritualne OBREDE starih Kelta!

ELENA KARIĆ IZVODI PAGANSKI RITUAL: Zapalila baklje - Praktikuje spiritualne OBREDE starih Kelta!

Podsetimo, dizajnerka nameštaja i kćerka Verice Rakočević Elena Karaman Karić je svojevremeno u objavi na društvenoj mreži Instagram pisala o ritualu na koji je, kako kaže, pokrenula brojne žene.

- Menstruacija je sveti, lepi i osnažujući aspekt ženstvenosti, suština boginja koje mi jesmo. Naša mesečeva krv je moćan eliksir koji zadržava odjek našeg jedinstvenog energetskog potpisa. Danas žene predaju svoju snagu patrijarhalnim ideologijama uzimajući droge da zaustave menstrualni ciklus, koristeći tampone i jastučiće, smatrajući da im menstruacija predstavlja neprijatno prokletstvo. Naša krv je sveta - napisala je Elena, pa dodala:

- Svakog meseca imamo priliku da donesemo prinovu na Zemlju putem svoje mesečeve krvi, kao što su to radili naši preci. U procesu zaceljenja patrijarhalnih rana vrlo je važno pružiti pažnju i svest o načinu oslobađanja naše svete tečnosti. Predavanje menstrualne krvi je drevna tradicija koja neguje našu vezu sa majkom Zemljom i omogućava nam da učestvujemo u razmeni energije sa njom. Tokom poslednjih nekoliko godina pokrenula sam mnoge žene širom sveta na ovaj sveti ritual. Postoji mnogo različitih načina prikupljanja naše mesečeve krvi. Korišćenjem čašica umesto tampona možemo povezati sa matericama našu svetu žensku suštinu, prikupiti krv za prinošenje i doprineti zdravijem okruženju - zaključila je dizajnerka tada u svojoj objavi.

Imate problem sa kožom? Uz ovaj NEVEROVATAN TRIK rešite se AKNI zauvek!

Imate problem sa kožom? Uz ovaj NEVEROVATAN TRIK rešite se AKNI zauvek!

PUSTIO VOLAN, POLUDEO! Nećete verovati ŠTA je Marko uradio usred vožnje - trudna Luna SVE snimila! (VIDEO)

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd