fbpx
Skip to main content
Megan Markl, Princ Hari

ENGLESKA U ŠOKU! Hari i Megan uputili otvoreno pismo KRALJICI - to je PAKOST i biće JOŠ GORE! (FOTO)

Foto: Profimedia
Bukti tihi rat.

Megan Markl i princ Hari oglasili su se saopštenjem na svojoj zvaničnoj stranici "Sussex Royal" u kojem su napisali da kraljica ne poseduje reč "kraljevski" u celom svetu.

To saopštenje pojavilo se nakon što su britanski mediji objavili da od proleća neće moći da se služe oznakom Sussex Royal.

Oni su NAJZDRAVIJI NAROD na svetu! Žive i po 120 GODINA - a ovo je TAJNA njihove dugovečnosti (VIDEO)

Oni su NAJZDRAVIJI NAROD na svetu! Žive i po 120 GODINA - a ovo je TAJNA njihove dugovečnosti (VIDEO)

Megan i Hari su najavili da će zadržati svoje kraljevske titule, iako ih neće aktivno koristiti.

Kako pišu britanski mediji, saopštenje u nekim delovima ima prilično neprijateljski ton.

"Iako ne postoji jurisdikcija monarhije ili kabineta oko upotrebe reči 'kraljevski' s druge strane okeana, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ne nameravaju da koriste 'Sussex Royal' ni bilo koji oblik reči 'kraljevski' na bilo kojoj teritoriji (bilo u Ujedinjenom kraljevstvu ili van njega) posle tranzicije u proleće 2020.", poručili su.

Princ Hari
Foto: Profimedia

Požalili su se i da ih palata tretira drugačije od drugih članova porodice.

"Iako postoje presedani u kojima su drugi članovi kraljevske porodice s titulama tražili poslove izvan kraljevske porodice, za vojvodu i vojvotkinju od Saseksa uspostavljen je period revizije od 12 meseci. Prema dogovoru, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa razumeju da moraju da odstupe s kraljevskih dužnosti i ne obavljaju reprezentativne dužnosti u ime njenog veličanstva", napisali su.

Seo je za sto i jeo do iznemoglosti: Ubrzo je usledila NAJBIZARNIJA SMRT NA SVETU (VIDEO)

Seo je za sto i jeo do iznemoglosti: Ubrzo je usledila NAJBIZARNIJA SMRT NA SVETU (VIDEO)

Iako je palata prošlog meseca objavila da neće zadržati svoje kraljevske titule, Megan i Hari sad tvrde da će ih zadržati, ali da ih neće aktivno koristiti posle proleća.

Portparol bračnog para prvo je objavio izjavu za medije o njihovoj upotrebi kraljevskih titula u petak u 19:30, a oko 22 sata objavljena je puno duža izjava putem Instagram storija. U toj dužoj izjavi osvrnuli su se na odnos prema drugim članovima kraljevske porodice, činjenicu da je Hari i dalje šesti u redu za presto i na to da će zadržati svoje vojne činove. Zahtevaju i delotvornu zaštitu njih i njihovog sina.

Stručnjaci za kraljevsku porodicu već su ovo saopštenje Harija i Megan prozvali još jednom od PR katastrofa bračnog para.

"Njeni komentari o kraljičinoj odluci odjekuju besom i pakošću. Bojim se da će postati još gore", rekao je biograf princa Čarlsa, Tom Bauer.

Kraljevski komentator Ričard Ficvilijams tvrdi da su ove izjave bile potpuno nepotrebne jer naglašavaju razlike Harija i Megan i kraljevske palate na način koji je bilo moguće izbeći.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19