fbpx
Skip to main content
Eros Ramacoti

EROS RAMAZZOTTI STIGAO U BEOGRAD: Italijanski šarmer sutra u Štark Areni!

Foto: Promo
Publika očekuje spektakl!

Najveća italijanska pop zvezda današnjice, Eros Ramazzotti, stigao je u Beograd! Koncertni spektakl u okviru velike "Vita Ce N'è" turneje zakazan je za utorak, 24. septembar u 20h u Štark Areni.

Ulaznice za tribine za koncert Erosa Ramazzottija već neko vreme su rasprodate, a velika potražnja  je i za ulaznicama za parter, te se očekuje da pred koncert i one budu rasprodate. Organizatori zato pozivaju publiku da na koncert dođe na vreme da se na ulazima ne bi pravile velike gužve.

Ulazi Štark Arene otvaraju se u 18h a koncert počinje u 20h.

Eros Ramacoti
Eros Ramacoti
Foto: Promo

Preostale ulaznice za koncert u prodaji su putem Ticketvision-a i online na www.tickets.rs. Na dan koncerta ulaznice će biti dostupne na blagajni Štark Arene.

Velika svetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramazzottija objavljenog u novembru 2018.godine krenula je u februaru koncertom u Minhenu. "Vita Ce N’è World Tour" vodi ga u neke od najvećih i najspektakularnijih arena na 5 kontinenata! U okviru ove spektakularne turneje, Eros će obići više od 30 gradova sveta i održati preko 90 koncerata.

Na veliko zadovoljstvo fanova u Srbiji, nakon više od deset godina ova velika italijanska pop zvezda posetiće i Beograd, 24.septembra.  Pored pesama sa albuma "Vita Ce N’e" koji na ovoj turneji promoviše, publika u Štark Areni uživaće i u velikim, starim hitovima kao što su "Un Altra Te", "Cose de la Vita", "Fuoco nel Fuoco", "Se Bastasse Una Canzone", "Musica e"...

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd