fbpx
Skip to main content
ivana pavkovic

EVO NA KOGA LIČI VUJADIN: Prvi intervju Ivane Pavković posle porođaja!

Foto: Srbija Danas
Ona i njen suprug Petar Mitić su presrećni.

Pevačica Ivana Pavković je 9. novembra ove godine postala majka dečaka kojeg je dobila u braku sa kolegom Petrom Mitićem, a svom nasledniku dala je ime Vujadin.

Porođaj je obavljen na jednoj privatnoj klinici u Novom Beogradu, a nešto više od nedelju dana nakon što je na svet donela sina prvenca Ivana je podelila svoje iskustvo za "Pink.rs".

- Sve je proteklo u najboljem redu, hvala Bogu. Jesam se malo plašila, ali pri samoj pomisli da je došao momenat da se upoznate sa tim malenim bićem, gubi se svaki strah - ushićeno se priseća Ivana i govori o tome kako je izgledao trenutak kada je prvi put ugledala svog sina:

- Jednostavno, to se ne može opisati rečima. Mora da se oseti, definitvno!

 

A photo posted by Ivana Pavkovic (@ivanapavkovic) on

Jedno od glavnih pitanja koje se postavlja kada mladi bračni par dobije svoje prvo dete jeste i na koga ono liči, a Ivana je otkrila čije karakteristike ima Vujadin.

- Za sada svi kažu da liči na tatu, ali još je rano, tek će se to vremenom videti - kroz smeh je rekla pevačica.

Običaj je da novopečenu mamu iz porodilišta izvede suprug, ali to, ipak, nije bio slučaj kod Ivane. Naime, njen suprug je zbog unapred dogovorenog nastupa u Crnoj Gori bio sprečen da u tom trenutku bude sa suprugom i sinom kojima je u tim trenucima veoma nedostajao.

 

A photo posted by Petar Mitic (@petarmiitic) on

- Petar je bio svakog dana sa nama u porodilištu, a naravno da nam je bilo žao što nije bio tu kada sam izlazila, mnogo je nedostajao. Jednostavno, takav je to posao i drugačije nije bilo izvodljivo. Otkako je došao kući uživamo u svakom trenutku - iskrena je bila Ivana koja smatra da su se ona i Petar odlično snašli u ulozi roditelja.

- Sveži smo, sve nam je novo, ali smo se pripremili, ništa nismo prepustili slučaju. Za prvih nekoliko dana zadovoljni smo kako smo se snašli.

Kako su mnoge njene koleginice u proteklih nekoliko meseci postale majke, postavlja se pitanje da li razmenjuje savete sa nekom od njih.

- Savetujem se sa svim mamama koje poznajem (smeh).Takođe, dosta čitam, informišem se i to nikako ne može da škodi. Tako ulaziš u novu ulogu bar upola pripremljen, a sve ostalo je samo praksa i sam instinkt - završava Ivana.

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd