fbpx
Skip to main content
Nikola Đuričko, Nataša Tapušković, Igor Pervić i Dragan Mićanović

FILOZOF I TUPA ZANEMELI: Tužne reči kada su saznali da je umro njihov kolega iz Lajanja na zvezde

Foto: Youtube printscreen/KomunaOfficial
Ostali bez reči.

Glumci iz filma "Lajanje na zvezde" Nikola Đuričko i Dragan Mićanović, u kojem je sa njima igrao i Igor Pervić, potreseni su vešću o njegovoj iznenadnoj smrti.

 Đuričko i Mićanović su od novinara saznali za Igorevu smrt, a kada su za tužnu vest čuli - zanemeli su.

- Bože, baš mi je žao... - kratko nam je rekao Nikola koji je u tom trenutku bio na snimanju.

Scena iz filma Lajanje na zvezde
Scena iz filma Lajanje na zvezde
Foto: Youtube Printscreen

Dragan i Igor u filmu "Lajanje na zvezde" igrali su rođenu braću, a Mićanovića je iznenadna smrt filmskog brata zatekla van zemlje i veoma potresla.

- Jao, Bože! To je strašno, prvi put sada čujem... - rekao je Dragan koji je u neverici za nas imao gomilu pitanja kako se i zbog čega to dogodilo.

Igor je rođen u Beogradu, 29. oktobra 1967. godine, a otvoreno je pričao o tome kako je počeo da uzima drogu.

Nikola Đuričko
Foto: Srbija Danas

Nakon što se izlečio, Pervić je nastavio da se bavi glumom i pojavio se u serijama "Moj rođak sa sela", "Seljaci", "Cvat lipe na Balkanu", TV filmu "Doba Dunđerskih", "Zvezdara", "Santa Maria della Salute"...

Igor je poznat po ulogama u ostvarenjima "Crni bombarder", "Lajanje na zvezde", "Bure baruta", "Sivi dom", te poznatim serijama "Ranjenik", "Vuk Karadžić", "Moj rođak sa sela", "Seljaci", "Cvat lipe na Balkanu", TV filmu "Doba Dunđerskih", "Zvezdara", "Santa Maria della Salute"... sa samo 7 godina se prvi put pojavio na javnoj sceni.

Pervić je u seriji "Nemanjići" igrao vizantijskog cara Isaka Drugog Anđela, a komentari na ulogu bili su više nego pozitivni. Čak, Igora su nazivali "svetlom tačkom Nemanjića".

- Ja sam se povukao. Bavim se svojim poslom i prija mi. Više mi je muka javnosti i svega, volim da radim u miru i tišini. Ipak imam i neke godine, tako da mi prija rad u tišini. Apsolutno svojevoljno sam se povukao iz javnosti - rekao je tada Igor.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd