fbpx
Skip to main content
Dragan Gagi Jovanović, Lepa Brena i Marko Petrušević Petrući

GAGI JOVANOVIĆ I LEPA BRENA SAZNALI ZA PETRUĆIJEVU SMRT: "Užasna vest, bio je pozitivac..."

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga - Youtube printscreen/Al Jazeera Balkans
Opraštaj od slavnog glumca.

Branislav Petrušević Petrući preminuo je u 64. godini. Kolege iz javnog života oprostile su se emotivnim rečima od glumca i odali poštu preminulom imitatoru. 

Petrući je obožavao da igra tenis i rekreativno ga je igrao više od 30 godina. Učestvovao je na mnogobrojnim dobrotvornim turnirima. Uvek je gubio od Ejdusa, a voleo je da igra protiv Dragana Gagija Jovanovića.

Dragan Jovanović i Branka Pujić
Foto: Srbija Danas

- Užasna vest. Petrući je bio veliki pozitivac. Timski igrač, šarmantan, ali pre svega nikad nije skidao osmeh sa lica. Niste često sretali ljude kao što je bio on. Igrali smo tenis jednom ili dva puta. Pratio sam njegov rad pomno u Indeksovom pozorištu. Bio je sjajan u svemu što je radio - rekao je Jovanović.

- Veoma smo pogođeni njegovim ranim odlaskom. Bio je čovek s kojim je bilo zadovoljstvo sarađivati i privatno se družiti - rekla je Lepa Brena.

lepa-brena
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- U šoku sam! Bili smo najbolji prijatelji u rijalitiju. Izgubili smo velikog čoveka i druga, a srpska glumačka scena velikog profesionalca. Ovo je trauma za mene. Bio je mlad i pun života - poručila je Maja Nikolić

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević
Foto: Srbija Danas

- Odrasla sam uz Indeksovo pozorište i jako mi je žao. Zatekli ste me sa tom vešću. Bio je toliko duhovit, sa šmekerskim forama. Zahvaljujući TV Pink imala sam priliku da ga upoznam i ugostim u svojim emisijama. Ovo je veliki gubitak za naši zemlju, pogotovo u ovo vreme kada ni humor više nije ono što je nekad bio - izjavila je voditeljka Dušica Jakovljević.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd