fbpx
Skip to main content
Gatara

GATARA ŠOKIRALA JAVNOST! Ove poznate ličnosti neće preživeti 2017. godinu? (FOTO)

Foto: Youtube printscreen/Rhosgobel Rabbit ASMR
Nećete verovati!

Gatara Debora Luiz Levin je u razgovoru za Vajs napravila "spisak" pozntih ličnosti koje bi mogle umreti u ovoj to jest 2017. godine. Pritom, jkod nje postoje neka osnovna pravila. Prvo je da se mora postaviti pitanje za neku određenu osobu, jer ona ne može tek tako da mi kaže ko će otići na večna lovišta i, zbog pravila koja kao gatara mora da poštuje, ne može otvoreno da mi kaže da li će umreti, već samo može da mi kaže šta joj se javilo, a onda je na meni da sam tumačim rezlutate.

Spisak onih koji su viđeni da umru tokom 2017:

(Kirk Daglas, Bil Klinton, Hju Hefner, Bili Grem, Dik Van Dajk, Bob Barker, Doris Dej, Džimi Karter, Čarli Šin, Lari King)

"Onaj koji mi je privukao pažnju je propovednik, Bili Grem. On me kopka. Hju Hefner će živeti večno. Na ovom spisku, Bili Grem je taj koji mi štrči, a ostali i ne baš".

Čarli Šin
Foto: Profimedia

Presuda: Treba se kladiti na Grema.

Donald Tramp:

"Imam osećaj da će još veoma dugo biti sa nama. Mislim da je baš dugovečan. Mislim da je sablasno dugovečan, i da ćemo o njemu govoriti čak i deset, pa i dvadeset godina od sada".

Presuda: Živ i zdrav.

Tramp
Foto: Profimedia

Hilari Klinton:

"Imam osećaj da će morati mnogo energije da posveti svom zdravlju. Ovi izbori su ostavili traga na njoj, itekako, ali da li će nas napustiti ove godine? Neće biti najzdravija, ali ostaće sa nama."

Presuda: Živa, ali uzdrmana.

Elton Džon (vidite, ako kraljica umre, neko mora to da opeva):

"Ovo je zanimljv slučaj. Čini mi se da će tokom ove godine imati mnogo povoda da se stara o svom zdravlju. Misliće da će mu biti potrebna ozbiljna organizacija da ostane zdrav i prav... možda će biti problema sa nekom manje ozbiljnom bolešću, ili će izgubiti nekoga i poludeti. Zanimljivo je... veoma zanimljivo. Ali ko sam ja da sudim?"

Presuda: Živ, ali hipohondar?

Elton Džon
Foto: Profimedia

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
2 Beograd